Η station wagon, που προέρχεται από την κόλαση

Ένα στέισον βάγκον με 564 ίππους; Cadillac χτίζει με τη μορφή της CTS-V Sport Wagon. Αλλά ποια άνθρωπος της οικογένειας και έτσι χρειάζεται ένα υπόγειο; Αυτό θα πρέπει να klдren μια πρώτη έκθεση το αυτοκίνητο.

Μαμά, να σταματήσει τα παιδιά κολλήσει! Παπά παίρνει demnдchst μια νέα παιχνίδια περιπέτειας. Cadillac lдsst τον Οκτώβριο του 2011 να συνδυαστούν ζώων CTS-V Sport Wagon συμβαίνει στη γερμανική αγορά. Πριν από αυτό, ο γιόρτασε στο IAA στη Γερμανία Premiere. Χάρη στη βάναυση 6,2-λίτρων V8 με 564 hp και 308 km / h (στο διακόπτη εξατάχυτο) κάνει φορτίου-Ami σχεδόν όλα τα εύλογα φιλόδοξους οδηγούς σπορ αυτοκινήτων στα φανάρια στην εθνική οδό υγρό. Η μονάδα hцllische συμπιεστής, ο wьtet στην CTS-V συμβολίζεται Cadillac στην πλευρά Τύπο της ως "ο κινητήρας stдrksten ιστορία της εταιρείας", Ένα πανομοιότυπο κινητήρα ьbrigens εργάζεται στην Corvette ZR1. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις; Ναι.

Ьberblick: Νέα και δοκιμές για να Cadillac

Βίντεο: Cadillac CTS-V Sport Wagon

Βαγόνι με 564 hp

Ποιος χρειάζεται μια τέτοια βάναυση συνδυασμό; Απάντηση: Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει. Οι gegenwдrtigen best sellers σε αυτό το τμήμα ήδη επικοινωνήσει με υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα δύο λίτρων ή 1,8-Turbobenzinern αρκετή χαρά της οδήγησης ζωηρό - χωρίς υποχρεωτική άδεια αγώνων. Έκλεισε για το Sport Wagon, ωστόσο, θα πρέπει να έχετε μια άδεια όπλο: Τα 747 Newton μέτρα προκαλέσει το σπορ έναρξη heiЯe καουτσούκ Blдschen για το 19-ιντσών Rдdern από sдЯe Εωσφόρος hцchstselbst πίσω από το τιμόνι. Σε 4,1 δευτερόλεπτα, το Ami φτάνει το 100 χλμ/ώρα φραγμού. Με πίσω τροχό του οδηγεί το σύνθετο δύναμη ωθεί vorwдrts σαν ένα άγριο ταύρο στην αρένα. Στην πόλη, αισθάνεται maЯlos ьbermotorisiert πριν. Επιπλέον, η δίψα του είναι εδώ με σχεδόν 25 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα (σύμφωνα με το διοικητικό συμβούλιο wдhrend υπολογιστή οδήγηση μέσα στο Βερολίνο) σε τρέχουσες τιμές των καυσίμων είναι καλά ενημερωμένοι σχετικά με ορθολογικό επίπεδο.

Τα αστέρια του ΙΑΑ 2011

Cadillac CTS-V Sport Wagon

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες πλήρη, αλλά και κάπως φθηνή-αναζητούν πλαστικό.

αλλά Verlдsst αστική σφαίρα και στρίψτε το LandstraЯe ή την εθνική οδό, είναι η CTS-V, το οποίο έκλεισε για το έδαφος είναι χτισμένο. Με schцn άμεση διεύθυνσης του (σχεδόν τρομακτικά κλείσει άμεσα για ένα αυτοκίνητο made in USA), μια που δεν τελειώνει ποτέ Vorwдrtsdrang και συντρίβεται φρένα Brembo zubeiЯenden ο versprьht τη δύναμη ενός supercar. Από το πάρει σε άμεση σύγκριση των δεδομένων, ακόμη και οι οδηγοί των υποψηφίων γερμανική premium Mercedes E 63 AMG, BMW M5 Touring και Audi RS 6 Avant (οι δύο τελευταίοι επί του παρόντος δεν είναι στην τρέχουσα γκάμα μοντέλων) κρύο FьЯe και υγρά μάτια. Όσον αφορά την εσωτερική επεξεργασία και ανάρτηση Prдzision Ωστόσο, η CTS-V Sport Wagon δεν είναι αρκετά για να τον γερμανικό ανταγωνισμό. Λίγο πάρα πολύ πλαστικό GM και παρά εξαιρετικά μικρές αποστάσεις εύκολα hakelige κύκλωμα, που παράγει το λιγότερο Punktabzьge.

Η τιμή είναι heiЯ

Dafьr το schlдgt Cadillac στην τιμή. απαιτούν Wдhrend Audi, BMW και Mercedes για σας φορτηγό groЯen ισχύος περίπου 100.000 ευρώ, υπάρχει η Cadillac CTS-V από 82.570 ευρώ. Ο χώρος φορτίου δεν ьberwдltigend groЯ ότι Urlaubsgepдck μια οικογένεια vierkцpfigen αλλά καταπίνει όλα: 412 λίτρα Gepдck χωρέσει πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων αναδιπλώνονται Rьckbank υπάρχουν 1.484 λίτρα. Υπάρχει επίσης ένα διπλό πάτωμα φόρτωσης με υποκείμενη αποθηκευτικό χώρο που Rьcklehnen kцnnen να μοιραστεί σε Verhдltnis 60/40. Δεδομένου ότι πολλά από διαλύτη συνδυασμένης φίλο που regelmдЯig μεγάλες αποστάσεις mцglichst έρχεται να zurьcklegen γρήγορα, πιθανότατα από το φθινόπωρο σε Grьbeln. Αλλά να είστε προσεκτικοί - μην ξεχνάτε σας: πάντα κουμπώνουν τα παιδιά ιδιαίτερα ισχυρή και προληπτικά μέτρα για να συσκευάσει μερικά Spucktьten.

Προδιαγραφές Cadillac CTS-V Sport Wagon • 6,2-λίτρων V8 (συμπιεστή) • Ισχύς 564 hp • μέγ. Ροπή: 747 Nm στις 3800 r / min • Vmax: 308 km / h • 0-100 km / h σε 4,1 δευτερόλεπτα • Brembo υψηλής απόδοσης σύστημα πέδησης • τιμή από 82.570 ευρώ.