Το κόστος του νέου Caddy

Ο διάδοχος του VW Caddy έρχεται με φρέσκο ​​σχεδιασμό και οικονομικούς κινητήρες. Για να ξεκινήσετε, υπάρχει μια ειδική έκδοση. Τα πρώτα βραβεία!

VW Caddy

Μια νέα γραφικά φωτισμού και verдnderte χαρακτηριστικά πίσω πόρτα του νέου Caddy.

VW ξεκινά η προπώληση του νέου Caddy και το όνομά του τα πρώτα βραβεία. Το all-rounder από Wolfsburg έρχεται ως ένα φορτηγό πάνελ με μια βασική τιμή των 17.594 ευρώ και ένα πολυ-θέσεων κλειστό για Οικογένειες κλειστά για τουλάχιστον 18,243 ευρώ. Για να ξεκινήσετε, υπάρχουν επίσης διευθύνει μια ειδική έκδοση με πολύπλοκα οπτικά και Zubehцrpaket. το Caddy "γενιά Τέσσερις" οφέλη όπως και τα αυτοκίνητα του εξοπλισμού Plus: Εκτός από τα ζωγραφισμένα StoЯfдngern, AuЯenspiegelgehдusen και πλαϊνά υπάρχουν σκοτεινό Rьckleuchten, πλάκες μαρσπιέ με φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι, σε ασημί ράγες οροφής, φιμέ κρύσταλλα και ζάντες αλουμινίου groЯe 17 ιντσών. Μέσα VW διαθέτει ο επιβάτης Μεταφορές μερικώς δερμάτινα καθίσματα με χρωματιστά Nдhten, το ραδιόφωνο "σύνθεση Χρώμα", Κλιματισμός και η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών συν Mьdigkeitserkennung. Σημείο κόστους με κινητήρα TSI 1,2 λίτρων: Euro αυτοκίνητο 24449, van 20.620 ευρώ. Όπως Caddy Maxi μακρύ μεταξόνιο του αυτοκινήτου κοστίζει 28.982 ευρώ. Η τιμή εκκίνησης του Maxi ασφαλείας betrдgt 24.677 ευρώ. Οι τιμές αυτές είναι κλειστές για τον κινητήρα 1.4-λίτρων TSI με 125 hp.

Το Caddy έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει τις τέχνες και τις οικογένειές

Η τέταρτη γενιά του multi-ταλέντο έρχεται με дhnlichen διαστάσεις όπως και πριν, αλλά με μια ομαλότερη, πιο γωνιακή σχεδίαση με νέα εμπρός και πίσω geschдrftem. Το κουτί groЯe τώρα έχει περισσότερο χαρακτήρα και το εξωτερικό προβολέα μέσα σε ένα πιο αριστοκρατική πιλοτήριο με νέα διακοσμητικά τελειώματα, νέα Lьftern και πάνω απ 'όλα μια νέα γενιά συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Μορφή είναι σημαντική σε αυτό το τμήμα. Ειδικά όταν kцdern όχι μόνο το εμπόριο, το εμπόριο και τη βιομηχανία, αλλά θα είναι επίσης έκκληση προς τις οικογένειες. Αλλά το πιο σημαντικό είναι οι εσωτερικές αξίες όπως το χώρο unverдnderte, την υψηλή Variabilitдt και ιδιαίτερα τα πολλά νέα συστήματα υποστήριξης. Έτσι, το Caddy ьbernimmt όχι μόνο το φρένο πολλαπλών σύγκρουσης και αυτόματη προστασία σύγκρουσης από το γκολφ & Co. Ως ένα από τα πρώτα στην κατηγορία, αλλά παρέχει επίσης ένα βοηθό μεγάλης σκάλας και ένα στοιχείο ελέγχου κρουαζιέρα με έλεγχο εξ αποστάσεως. Και έκλεισε για τους συχνούς ταξιδιώτες και οδηγό μεγάλων αποστάσεων, υπάρχει μια Mьdigkeitsassistenten κατόπιν αιτήματος.

Νέα και δοκιμές για VW Caddy

VW Caddy

Το πιλοτήριο φαίνεται τώρα πιο σύγχρονο και προσφέρει πολλά αποθήκευσης. Ο σχεδιασμός είναι ισχυρή, αλλά κοντά το αυτοκίνητο.

Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή την κατηγορία είναι το κόστος. Και ενώ τα πόδια γενεών ακόμη και δύο φορές προς τα κάτω: Ο αγοραστής, διότι VW περνά σχετικά με το κόστος μέσω σπονδυλωτή στρατηγική εν μέρει με την πελατεία. Το Caddy είναι ακόμη φθηνότερα από ό, τι τα αντίστοιχα ανέσεις Vorgдngermodell. Και στην καθημερινή ζωή, επειδή οι κινητήρες καταναλώνουν έως και 28 τοις εκατό λιγότερο και να αρχίσετε να κλείσει για την πιο υψηλή απόδοση καυσίμου ντίζελ τώρα κάτω από τέσσερα λίτρα κατανάλωση.

Diesel έως 150 ΗΡ, βενζίνη έως 125 PS

υπάρχουν τέσσερις πετρελαιοκινητήρες, τρεις βενζίνης και παραλλαγή του φυσικού αερίου για τις εκλογές. Η Selbstzьnder όλα έχουν δύο λίτρα και έρχονται σε 75 έως 150 ΗΡ, του κινητήρα αερίου αρχίζει με ένα 84 hp 1.2-λίτρων, να ενημερώνεται σχετικά με την οποία ένας ικανότητα turbo τρικύλινδρο του ενός λίτρου και 102 ίππους, και το 1.4 λίτρο groЯe TSI βαθμού με 125 hp. Το πεδίο εφαρμογής του εξοπλισμού των οποίων είναι abhдngig αν είναι το κλασικό εμπορικό όχημα (φορτηγό ή station wagon) ή η έκδοση έκλεισε για ιδιωτική χρήση: Ως compact MPV ή όχημα αναψυχής, το Caddy στον εξοπλισμό παραλλαγές Conceptline, Trendline, Comfortline, Highline ή την παραλία μπορούν να παραγγελθούν. Ο πλήρης κατάλογος τιμών έκλεισε για το Caddy VW που δημοσιεύει στην εβδομάδα 14 - τότε μάθετε περισσότερα εδώ!

VW T6 (2015)

VW Caddy (2015): Οι τιμές - Το κόστος του νέου CaddyVW Caddy (2015): Οι τιμές - Το κόστος του νέου CaddyVW Caddy (2015): Οι τιμές - Το κόστος του νέου Caddy