Κίνα άγνωστη αυτοκινητοβιομηχανία

Κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία; Δεδομένου ότι ακόμα και οι ειδικοί mьssen προσαρμοστούν γρήγορα. Jonway και Roewe, στην κινεζική ορίζοντα αυτοκινήτων συνήθως δεν είναι αρκετή. Αλλά ποιος είναι πίσω από την κλειστή για μας ως εξωτικό μάρκες;

Κρίση; Ποια κρίση; Σχεδόν εννέα τοις εκατό έχει αυξηθεί η κινεζική οικονομία το 2009. Dafьr υπεύθυνη: η αυτοκινητοβιομηχανία. αυτοκινητοβιομηχανίες της Κίνας ανάπτυξη prдchtig - και το βήμα κλειστή για το Βήμα επιχείρηση στα δυτικά. Μάρκες όπως Jonway και Roewe προσπαθήσουμε Glьck τους στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και Sьdamerika γεια εκεί κάθε κατασκευαστής αυτοκινήτων στην Κίνα συχνά ο κανόνας. Ποιος ή τι είναι πίσω από εταιρείες όπως η BAIC, Geely και FAW είναι, αλλά μέχρι στιγμής σχεδόν άγνωστη. BAIC (Beijing Automotive Industry Holding Corporation), για παράδειγμα, κάθεται στο Πεκίνο και είναι το αποτέλεσμα των κοινών επιχειρήσεων με Jeep και Mercedes. Το 2009, η εταιρεία Saab έχει αγοράσει τα δικαιώματα για αρκετές από τις πλατφόρμες της και παρουσιάστηκε στο Auto China 2010 στην BAIC C71, η ερμηνεία τους από το Saab 9-5. Από το 2011 BAIC σχεδιάζει να πουλήσει δύο εκατομμύρια οχήματα το χρόνο σε όλο τον κόσμο.

Rьckblick: Έτσι, το Auto China 2010 ήταν

Geely GE

Με το αντίγραφο της Rolls-Royce GE Geely θέλει να ενισχύσει την εικόνα του. Το 2010, το sedan πήρε ένα σημαντικό λίφτινγκ.

Geely σημαίνει κάτι σαν "ευνοϊκές αυτοκίνητο", Ο πρώην παραγωγός του Kьhlschrankteilen και Motorrдdern κατασκεύασε το πρώτο αυτοκίνητο του το 1998. Το 2004, οι Κινέζοι ήταν σε θέση να φέρει ήδη 200.000 οχήματα σε πελάτες το 2010 έχουν κλείσει για τη Volvo 1,8 δισ δολάρια εξαγόρασε από την οικογένεια της Ford. Από μικρά αυτοκίνητα για να Panda Rolls-Royce αντιγραφή GE Geely έχει πλέον να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Το 2015 δύο εκατομμύρια μονάδες λειτουργούν σε επτά θέσεις στην Κίνα Geely από τη γραμμή. Jonway Co. Ltd. δεν μπορούν να συμβαδίσουν. Η gegrьndete του κατασκευαστή 80-year χτίζει ένα μόνο αυτοκίνητο, την άδεια Toyota RAV4 Jonway UFO.

Επίσης συναρπαστικό: Εξωτικά μάρκες αυτοκινήτων από όλο τον κόσμο

liebao CS6

Το μοντέλο Red Flag της Hongqi μεταφέρει το μέτωπο του κράτους λιμουζίνα από τη δεκαετία του '70, στο οποίο chauffeured Μάο.

Hongqi (dt. Κόκκινη σημαία) gehцrt να grцЯten κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία FAW. Frьher έχει δημιουργήσει τις κρατικές άμαξες μάρκα, σήμερα παράγονται πολυτελή αυτοκίνητα κλειστή για δημόσια και έκλεισε για ιδιώτες πελάτες. FAW Hongqi εργάστηκαν μαζί από τη δεκαετία του '80 με την VW και Audi. Ένα σχετικά γνωστό μοντέλο είναι το CA 2700, μια άδεια της Audi 100 C3. Εν τω μεταξύ Hongqi auЯerdem συνεργάζεται με την Toyota και Nissan. Δεν είναι εύκολο να βρείτε το δρόμο σας μέσα στη σύγχυση των κινεζικών μάρκες αυτοκινήτων και οι κατασκευαστές τους! αρκετά κλειστό για autobild.de να φέρει κάποιο φως στο σκοτάδι λόγο. Μια επιλογή από κινέζους κατασκευαστές και οι μάρκες τους μπορεί να βρεθεί στην γκαλερί. Αν ξεχάσετε να πάρετε μία, παρακαλώ γράψτε ένα σχόλιο!Άγνωστος μοντέλα της Δυτικής κατασκευαστές
ξέρει το πολυτελές Ιάπωνες που σχεδόν κανείς
Ford, η οποία ξέρει σχεδόν κανείς
Hyundai, η οποία ξέρει σχεδόν κανείς
Η GM, η οποία ξέρει σχεδόν κανείς
Renault, η οποία ξέρει σχεδόν κανείς
Η Toyota, η οποία ξέρει σχεδόν κανείς
Fiat ξέρει ότι σχεδόν κανείς
VW, η οποία ξέρει σχεδόν κανείς