Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο 3

AUTO BILD έχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ανάθεση, την απόσταση και τον εξοπλισμό! Η τελευταία στάση: Tesla Διευθύνων Σύμβουλος Μόσχος παρουσιάζει βίντεο από την παραγωγή του Model 3!

&# X27a4? Απόδοση: Έως 800 χλμ σειρά;
&# X27a4? Εσωτερικό: Μειωμένη, μοντέρνα και ευάερα
&# X27a4? Οδηγήστε: μαλακό και σπορ στο Επίπεδο 2
&# X27a4? Εξοπλισμός: αερανάρτηση κλειστό για το Υπόδειγμα 3 (Update!)
&# X27a4? Φόρτωση: Όχι Δωρεάν Υπερσυμπίεση
&# X27a4? Τιμές και κινητήρες: Μοντέλο 3 με 80,5 kWh μπαταρία;
&# X27a4? Ο χρόνος παράδοσης: προβλήματα στην παραγωγή και την απώλεια ρεκόρ
&# X27a4? Παραγωγή: Musk δείχνει Slo-Mo Βίντεο (ΝΕΟ)

Απόδοση: Έως 800 χλμ σειρά;

Βίντεο: Tesla Model S, τα Χ, και Υ 3 (2017)

Οι γενιές Tesla

Νέες πληροφορίες σχετικά με το πεδίο εφαρμογής του Μοντέλου 3! πρόδωσε έγγραφα Vorlдufige της American Umweltbehцrde EPA ότι το Μοντέλο 3 α 80.5-kWh μπαταρία με σχεδόν 500 χιλιόμετρα (310 μίλια) για να πάρει την κάλυψη. Επιπλέον, η EPA θα μετατραπεί σε ένα Μοντέλο 3 Long Range 797 χιλιόμετρα (495 μίλια) να αμιγώς ηλεκτροκίνητα. Αυτές οι τιμές dьrfte την Behцrde ίσως επιτευχθεί υπό ιδανικές συνθήκες, γιατί να σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές των μέσων ενημέρωσης Elon Musk Το εύρος της κανονικής μοντέλου 3 συνεχίζεται με 220 μίλια (περίπου 350 χιλιόμετρα) και 310 μίλια (περίπου 500 χιλιόμετρα) καθορίσετε κλειστό για την έκδοση Long Range - περιοχές που είναι πιθανόν να θέσουν βάση την καθημερινή χρήση. Η Batteriekapazitдt Musk φέρεται να έχει "σχεδόν Περίπου 50 kWh" και "75 kWh" καθορισμένη. bestдtigt Επισήμως, ωστόσο, αυτές οι τιμές δεν είναι.

Η γρήγορη έκδοση απόδοση του Μοντέλου 3 με το όνομα "P100D" Tesla θέλει να φέρει αναμένεται το καλοκαίρι του 2018 στην αγορά, η οποία έχει Tesla CEO Elon Musk verkьndet μέσω του Twitter. Επί του παρόντος, η ταχύτερη έκδοση, το σπριντ στα 100 km / h σε 5,1 δευτερόλεπτα, με το κορυφαίο μοντέλο dьrften λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα να nцtig. Ωστόσο, η ενδιάμεση αυτοκίνητο δεν είναι ταχύτερη από την Model ταχύτητας S (0 έως 100 km / h σε 2,7 δευτερόλεπτα). Έκλεισε για περισσότερες οδήγηση ενός zusдtzlicher ηλεκτροκινητήρα στον εμπρός άξονα του μοντέλου 3 χρησιμοποιείται - έτσι ώστε να πάρει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο εκτός από την αύξηση της απόδοσης είναι επίσης μια κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Όπως και με τα άλλα μοντέλα Tesla dьrften ιδιαίτερα γρήγορο "γελοίος"Λειτουργία και "Smart Air"Αερανάρτηση σε Μοντέλο 3 P100D είναι serienmдЯig. AUTO BILD αναμένει μια τιμή εκκίνησης των 80.000 δολαρίων.

Το πρώτο 30 Kдufer έχουν λάβει Model τους 3 σε ένα πάρτι στο εργοστάσιο Tesla Καλιφόρνια. AUTO BILD δημοσιογράφος Hauke ​​Schrieber ήταν εκεί, το μοντέλο 3 κοίταξε πιο προσεκτικά και θα μπορούσε να οδηγήσει κλειστά για δέκα λεπτά ακόμη. Φωτογραφία απαγορευόταν αυστηρά - mцgliche ιδιορρυθμίες αυτών των πρώτων αυτοκινήτων που ρολό σε Fremont από το συγκρότημα δεν πρέπει να πάει σε όλο τον κόσμο. Η πρώτη εντύπωση του Μοντέλο 3: Τυπικές Tesla, και όμως διαφορετικά. Ένας μονόλιθος. Όπως κι αν τα μισά από ένα κομμάτι, χάλυβας, ήμισυ Alu (Model S: μόνο από αλουμίνιο). Τι άλλο δεν τολμούν να κάνουν Τέσλα απλή: E-Motor στο πίσω μέρος. συσσωρευτής στο έδαφος. Εμπρός και πίσω Kofferrдume. ο στέγη σχεδόν εξ ολοκλήρου από γυαλί. Ένα μοναδικό σχεδιασμό, χωρίς να είναι υπερβολικά schrдg.

Εσωτερικό: Μειωμένη, μοντέρνα και ευάερα

Όλο το Tesla Model 3

Η γιγαντιαία οθόνη έχει τοποθετηθεί σε οριζόντια θέση. Herkцmmliche μέσα λογαριασμών.

© Tesla

Το μοντέλο είναι 3 ανά smartphone geцffnet και είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Hauke ​​Schrieber γίνεται - και κάθεται στο μέλλον. "Το πιλοτήριο αποτελείται από τιμόνι με δύο μικρά Knцpfen που διέπουν τα πάντα ένα 15-ιντσών οθόνη αφής και αλλιώς τίποτα. Στρογγυλά όργανα; Lьftungsdьsen; Switch; Κεντρική κονσόλα με το μοχλό ταχυτήτων και το χειρόφρενο; Όλα αυτά μου φαίνεται plцtzlich πριν αρχαία. κανένα πρόσωπο δεν χρειάζεται. Dafьr θέση, και περισσότερο από αρκετό. Παρά 1,92 μέτρα σε λίγες ίντσες κεφάλι ьberm (επίσης στο πίσω μέρος!) Και όπισθεν επαρκή χώρο για τα πόδια. Δεν κατηγορία των επιχειρήσεων, αλλά και την οικονομία πριμοδότηση. καθαρό αέρα έρχεται στο μοντέλο 3 Περίπου ένα μυθιστόρημα Belьftungssystem ενός ενιαίου υποδοχή."

Οδηγήστε: μαλακό και σπορ στο Επίπεδο 2

Το πρώτο ταξίδι αποτελείται από ένα γύρο γύρω από το γιγάντιο εργοστάσιο Tesla, σίγουρα από Auto-Pilot (Επίπεδο 2, οπότε η Hдnde πάντα τιμόνι Nдhe, Κοστίζει $ 5.000 επιπλέον). Επιμέλεια Schrieber: "Ξέρω τη γοητεία της οδήγησης από Model S και X. Αυτό εδώ, αλλά όχι λίπος sedan, όχι λίπος SUV. ο συμπαγή μορφή δίνει το "3" κάποια Selbstverstдndlichkeit. όχι επειδή αυτά τα Wдre E-τυπική επιτάχυνση λάστιχο. Η έκδοση stдrkere με τις grцЯeren κυμαίνονται ότι το αυτοκίνητο είναι σε 5,1 δευτερόλεπτα στα 100 km / h. ο ανάρτηση: Ένας συμβιβασμός της αμερικανικής μαλακό και σπορ, πιο ήπια από ό, τι ένα Σειρά 3 της BMW."

Νέα υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα (μέχρι το 2022)

Tesla Model 3 (2017): Πληροφορίες - Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο 3Tesla Model 3 (2017): Πληροφορίες - Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο 3Tesla Model 3 (2017): Πληροφορίες - Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο 3

Μειονεκτήματα της Tesla Model 3

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει Head-up Display, η θέα συχνά κινείται προς τα δεξιά στο οριζόντιο tablet γεμάτο πληροφορίες. Και λιγότερο στην StraЯe. Hauke ​​Schrieber: "Αυτή είναι η μειονέκτημα Αυτή η ριζική σχέδια. Και: Ακόμα και με τη συγκριτικά Tesla τιμή gьnstige πρέπει να προέρχονται από κάπου - αυτό είναι πλαστική ύλη εγκατασταθεί, η κορμός μπορεί να geцffnet μόνο μηχανικά. Και ποιος είναι ο "ανοιχτούς πόρους διακόσμηση από ξύλο", Θα έχουν διπλό Ablagefдcher και δύο φορές υποδοχή κινητό τηλέφωνο, να πληρώσει και πάλι $ 5000 έκλεισε για την "Premium Πακέτο",

Το πρώτο 30 Tesla Model 3 πήγε στους εργαζόμενους. θα έπρεπε οδοντοφυΐας Έκθεση. Μέχρι το τέλος του 2017, η παραγωγή θα επέκτεινε μέχρι 5.000 αυτοκίνητα το μήνα, τότε μισό εκατομμύριο ετησίως. Zunдchst μόνο το ακριβό high-end έκδοση. Στη συνέχεια, το μακρύ κατάλογο των προ-παραγγελίες θα υποβληθούν σε επεξεργασία.

Εξοπλισμός: αερανάρτηση κλειστό για το Μοντέλο 3

Αυτό είναι το Tesla Model 3

Μοντέλο 3 πελάτες έχουν άλλη επιλογή, έτσι ώστε τα πρώτα αυτοκίνητα βγαίνουν από τη γραμμή όσο πιο γρήγορα mцglich.

© Twitter / @ sfmartinlin

Elon Musk αποκάλυψε στο Twitter ότι η Tesla Model στις ΗΠΑ είναι erhдltlich με ανάρτηση αέρα στις αρχές του 2018. 3 Η αναστολή Smart Air μπορεί να είναι, ακόμα και ρυθμίζει αυτόματα δρόμους ή дhnliches και κάνει χρήση των δεδομένων GPS. Το εναιώρημα αέρας είναι τόσο δημοφιλής με Model S και Model X, Tesla που έχει κάνει το σύστημα στις ΗΠΑ ως πρότυπο (πριν ισχύσουν 3000 δολάρια ΗΠΑ). Έκλεισε για το Μοντέλο 3, η λειτουργία θα κοστίσει επιπλέον και να erhдltlich μόνο σε συνδυασμό με την groЯen μπαταρία. Εκτός από την Tesla rдumt πελάτες zunдchst δύσκολα Wahlmцglichkeiten στον εξοπλισμό ενός έως kцnnen γρήγορα ράμπα μέχρι την παραγωγή: μόνο το χρώμα βαφής, Rдder και τη λειτουργία αυτόματου πιλότου είναι διαθέσιμα. Το πακέτο άνεση και η μπαταρία grцЯere είναι πρότυπο, μόνο spдter Tesla θα προμηθεύει αργότερα μια έκδοση gьnstigere.

λίστα επιλογών &# X25cf? Premium Εσωτερικό: 5000 δολάρια (USD) &# X25cf? Αυτόματος πιλότος: 5000 USD &# X25cf? πλήρως αυτόνομη οδήγηση (όταν είναι θλιβερό και με αυτόματο πιλότο): 3000 USD &# X25cf? Μεταλλικό χρώμα: 1000 δολάρια &# X25cf? 19-ιντσών Sportrдder: 1500 USD

Φόρτωση: Όχι Δωρεάν Υπερσυμπίεση

Η ταχεία φόρτιση στα σούπερ φορτιστές δεν αναμένεται να είναι δωρεάν, όπως το Model S και Model X Mцglicherweise Tesla προσφέρει nachbuchbare ταχείας φόρτισης, αυτή η επιλογή είχε ήδη κλείσει για την βασική έκδοση του Model S με 60 kWh μπαταρία (δεν erhдltlich).

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μακριά τους

Tesla Model 3 (2017): Πληροφορίες - Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο 3Tesla Model 3 (2017): Πληροφορίες - Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο 3Tesla Model 3 (2017): Πληροφορίες - Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο 3

Τιμές και κινητήρες: Μοντέλο 3 με 80,5-kWh μπαταρία;

Έκλεισε για τις Tesla Model 3 ήδη 400.000 άνθρωποι έχουν ήδη πληρώνουν 1.000 ευρώ. Και το αφεντικό Tesla Elon Musk αναμένει ότι θα είναι σύντομα ένα εκατομμύριο. Επειδή η τιμή (στις ΗΠΑ), ακριβώς κάτω από $ 35.000 (το ισοδύναμο των 29.900 ευρώ) ξεκινάει. Abzьglich διαφορετικά e-επιδοτήσεις ξεκινά "E-αυτοκινήτων κλειστή για όλους" (Στις ΗΠΑ σε 25.400 δολάρια ΗΠΑ, 21.400 ευρώ). Θεωρητικά. Πολύ θεωρητική. Tatsдchlich είναι το αυτοκίνητο (εμβέλεια έως 500 χιλιόμετρα, και είναι εξοπλισμένα), το κόστος ενημερωθεί για 60.000 δολάρια (50.500 ευρώ) και με λίγες επιλογές σε 70.000 δολάρια σήμα μηδέν (59.000 ευρώ). Οι πρώτοι πελάτες των ΗΠΑ που παραγγείλετε τώρα για να αποκτήσετε το Μοντέλο 3, σύμφωνα με Elon Musk τέλος του 2018. Στη Γερμανία το πρώτο ιδιωτικό μοντέλο 3 dьrfte ίσως κυλήσει το 2019 ενημερώθηκε για την StraЯen, η τιμή εξακολουθεί να είναι ασαφής.

Η US EPA έχει Umweltbehцrde δημοσιεύουμε έγγραφα vorlдufige Μοντέλο τρίτο Σύμφωνα με την EPA, το μοντέλο Tesla-εισόδου είναι ένα 80,5 kWh μπαταρία (262 hp) να λαμβάνουν, ως εκ τούτου σχεδόν εύρος 500 χιλιομέτρων θα πρέπει να είναι mцglich. Το βάρος είναι το Umweltschutzbehцrde με 1.740 κιλά. Αν πιστεύετε ότι τα έγγραφα, η έκδοση Long Range είναι στην πρώτη δοκιμή ακόμα 797 χιλιόμετρα έχουν καταφέρει χωρίς επαναφόρτιση.

Το παρακάτω προδιαγραφές AUTO BILD έχει μάθει από επίσημες πηγές:

Υπόδειγμα 3 (τυπική) • Μπαταρία GrцЯe: Κ Α (AUTO BILD υποτίθεται 55 kWh)Ηλεκτρική ισχύς κινητήρα: Κ ΑΕμβέλεια: μέχρι 350 km *Χρόνος φόρτισης 210 χιλιόμετρα εύρος / 30 min (υπερσυμπιεστή). 48 χιλιόμετρα εύρος / h. (32Α)0 στα 100 km / h σε 5,6 δευτερόλεπταHцchstgeschwindigkeit: 208 χλμ/ώραΚενό βάρος: 1610 kg • Τιμή (Φθινόπωρο 2017): από 35.000 δολάρια.

Υπόδειγμα 3 (Long Range) • Μπαταρία GrцЯe: Κ Α (AUTO BILD υποτίθεται 75 kWh)Ηλεκτρική ισχύς κινητήρα: Κ ΑΕμβέλεια: μέχρι 500 km *Χρόνος φόρτισης: 272 χιλιόμετρα Σειρά / 30 min (Supercharger)? 60 χιλιόμετρα εύρος / hr. (40 Α)0 στα 100 km / Η 5.1 δευτερόλεπταHцchstgeschwindigkeit: 224 χλμ/ώραΚενό βάρος: 1730 kg • Τιμή (Από τον Ιούλιο του 2017): από 44.000 δολάρια.

Γενικά στοιχεία • Διαστάσεις: L / W / H 4694/1849/1443 mm • Μεταξόνιο: 2875 Συντελεστής mm • οπισθέλκουσας: 0.23 • πίσω τροχούς • Εγγύηση Κατασκευαστή: 4 χρόνια ή 80.000 χιλιομέτρων εγγύηση • Μπαταρία: 8 ετών ή 160000 χιλιόμετρα ( πρότυπο) και 192.000 χιλιομέτρων (Long Range)
* Κύκλου EPA (πιο ρεαλιστική αξία US)

Παράδοση πάρτι για 3 πρώτα 30 Μοντέλο πελάτη για την 28η! Η παραγωγή αυξάνεται εκθετικά, έτσι, τον Αύγουστο του πρέπει να είναι 100 αυτοκίνητα και Σεπτέμβριο παραπάνω 1500α

- Elon Musk (@elonmusk) 3 Ιούλη του 2017

Ο χρόνος παράδοσης: προβλήματα στην παραγωγή φέρει την απώλεια ρεκόρ

Tesla επιπλέον δεν έχετε προβλήματα παραγωγής της στην Υπόδειγμα 3 υπό έλεγχο. Τώρα, η παραγωγή δεν μπορεί να επέκτεινε μέχρι spдter Δεκέμβριο του 2017, αλλά μόνο τρεις μήνες, έτσι ώστε wцchentlich 5000 αυτοκίνητο kцnnen roll-off. Θα συνεχίσουμε να σημειωθεί περαιτέρω πρόοδος, η χρονική πρόβλεψη κλειστό για την Lцsung από τα προβλήματα, αλλά δεν κάνουν kцnne, Tesla ανακοίνωσε στις 2 Νοεμβρίου 2017α Οι δυσκολίες grцЯten υπάρχουν, ως εκ τούτου, στην κατασκευή της μπαταρίας. Οι συνεχιζόμενες δυσκολίες που παραχώρησε Tesla κατά το τρίτο τρίμηνο του 2017 με μια απώλεια 619 εκατομμύρια δολάρια (532 εκατομμύρια ευρώ), μια απώλεια ρεκόρ. Το αποτέλεσμα: οι μετοχές Tesla μειώθηκαν μετά την nachbцrslichen εμπόριο με σχεδόν fьnf τοις εκατό. Τα έσοδα, όμως, αυξήθηκαν επίσης κατά 30 τοις εκατό σε 2,98 δισεκατομμύρια δολάρια.

Βίντεο: Tesla δείχνει μοντέλο-3 παραγωγή

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις αναφορές προβλημάτων παράδοσης αντιμετωπίσει, ο Tesla CEO Elon Musk μοιραστεί ένα βίντεο στο Instagram, όπου παρουσιάζεται η παραγωγή FlieЯband του Tesla Model 3, επιβραδύνθηκε στο ένα δέκατο της ταχύτητας. Τέσσερις ρομποτικούς βραχίονες βάλει SchweiЯpunkte σε ένα κέλυφος σώματος ενός μοντέλου. 3