Έτσι πηγαίνει το πιο ισχυρό SUV diesel

Το νέο Audi SQ7 TDI έχει τη δύναμη των τριών χειριστές - και είναι η stдrkste SUV diesel. AUTO BILD έχει οδηγήσει τον κολοσσό δύναμη!

435 hp, 900 Nm ροπής σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα από στάση στα 100 - και αυτό σε 5,07 μέτρων μήκους κολοσσό, που φέρνει 2.270 κιλά στη ζυγαριά. HeiЯt: Το Audi SQ7 είναι η stдrkste και ταχύτερη SUV diesel. Επειδή πρώτα απ 'όλα, πρέπει να επιτρέπεται η ερώτηση: Η ανάγκη όμως όχι, έτσι δεν είναι; Απλή wдre: Ποιος θέλει ьberhaupt αυτό; Για την lдsst να απαντηθούν πολύ απλούστερο: Μάλλον ο καθένας που έχουν διαμείνει στο SQ7 πίσω από το τιμόνι saЯ. Ή στη θέση του συνοδηγού. Ή για την дuЯerst gerдumigen Rьckbank. Για την SQ7 είναι ένα αυτοκίνητο με υψηλή Wohlfьhlfaktor.Νέα και δοκιμές για την Audi

Το εσωτερικό υψηλής ποιότητας δεν είναι μόνο μια χαρά κλειστά για τα μάτια, είναι να επίσης διαισθητικό να χρησιμοποιήσει. Μια οθόνη 8,3 ιντσών και το all-ψηφιακό ήχο Virtual Cockpit με τις groЯen έγχρωμη οθόνη 12,3 ιντσών δείχνουν όλες τις δυνατές πληροφορίες. Τα αυτιά δεν ξεχνιούνται: Παρά το γεγονός ότι η SQ7 fдhrt εξαιρετικά ήσυχο, το προαιρετικό ηχοσύστημα από την Bang & αλλά Olufsen προμηθεύεται εγγυημένο Gehцr. Παρ 'όλα αυτά, ένα kцnnte νομίζετε sдЯe σε ένα σπορ αυτοκίνητο.

Audi Q7 e-tron (2015): Οδήγηση έκθεση

Audi TDI SQ7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt την stдrkste SUV dieselAudi TDI SQ7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt την stдrkste SUV dieselAudi TDI SQ7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt την stдrkste SUV dieselAudi TDI SQ7 (2016)

Το σύστημα αντι-roll επί του σκάφους αποτρέπει αστραπή γρήγορα Dдmpfern ρύθμιση και σταθεροποιητές βαρέων υποστροφή.

Πρώτον, υπάρχει η δύναμη του 4,0 λίτρου TDI groЯen οκτώ-κύλινδρο κινητήρα, η οποία παρέχει την ισχύ του από μία περίοδο στάσης για να δείξει (250 km / h). Δεύτερον, η ηλεκτρομηχανική ενεργή σταθεροποίηση roll, το οποίο παρέχει κλειστή για ένα εξαιρετικό χειρισμό σε καμπύλες. Dafьr Audi έχει το SQ7 δώρισε ένα μέρος ηλεκτρικό σύστημα 48-volt του οχήματος. Το εναιώρημα αέρα με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη Dдmpfersystem κάνει ακόμη και από τα πιο άγριες moguls ένα σχετικά απαθής θέμα. Κλειστά για ατμού από το χαμηλό αριθμό στροφών του κινητήρα, ένα ηλεκτροκίνητο συμπιεστή (ΕΑν) παρέχει. Η unterstьtzt ο υπερσυμπιεστής κάθε φορά που δεν kцnnen αρκετά αντλήσει ενέργεια από το ρεύμα των καυσαερίων. Έτσι, ο κινητήρας ντίζελ groЯe επεκτείνει την τεράστια δύναμη του, καθώς και χωρίς διακοπή.

Μεταχειρισμένα Q7 Δοκιμή Audi

Audi TDI SQ7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt την stдrkste SUV dieselAudi TDI SQ7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt την stдrkste SUV dieselAudi TDI SQ7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt την stдrkste SUV dieselΔεξαμενές ενάντια SUV και άλλα ζητήματα αυτοκινήτων της BILD.DE

Τα συστήματα υποβοήθησης Audi lдsst δεν αδέξιος. Συνολικά υπάρχουν 24 - δεν είναι πιο κλειστή για αυτό το μοντέλο. Η Traffic Jam Assistant μπορεί h το τιμόνι ьbernehmen εργασίας στην zдhflieЯenden κυκλοφορίας σε καλά StraЯen έως 65 km / - ένας πρόδρομος για την πιλοτική οδήγησης. AuЯerdem βοηθά SQ7 TDI για να μείνετε στη λωρίδα, φρεναρίσματος σε gefдhrlichen περιπτώσεις παρατηρείται το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όταν στρίβουν αριστερά και αναγνωρίζει τη νύχτα FuЯgдnger και τα ζώα.

Νέο Audi (από το 2022)

Audi TDI SQ7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt την stдrkste SUV dieselAudi TDI SQ7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt την stдrkste SUV dieselAudi TDI SQ7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt την stдrkste SUV diesel

Σύμφωνα με την NEDC Vebrauch είναι 7.2 λίτρα diesel

Audi TDI SQ7 (2016)

Προαιρετικά, μια εξάτμιση συντονισμού lдsst της Audi mдchtig bollern από τέσσερις απολήξεις της.

Όσον αφορά την κατανάλωση, η SQ7 έναντι των παραβιάσεων των SUVs υπερασπίζεται ως περιβαλλοντική φιλισταίοι φυσικό αέριο που καταβροχθίζουν: Στην NEDC αυτός begnьgt με 7.2 λίτρα πετρελαίου ανά 100 χιλιόμετρα - ισοδυναμεί με εκπομπές CO2 189 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, και σε αυτό το τμήμα σχετικά χαμηλή τιμή. Στο Realitдt, αλλά η οδήγηση dьrfte ευχαρίστηση μπορεί επίσης να αυξήσει την κατανάλωση ντίζελ. Τόσο πολύ πιο σπορ οδηγική άνεση έχει natьrlich τιμή του. Η Audi SQ7 TDI είναι τώρα διαθέσιμο στην Ευρώπη για την παραγγελία - στη Γερμανία κλειστό για τουλάχιστον 89.900 ευρώ. Ο ατού σε σχέση με Q7 (από 58.800 ευρώ) με μια εκτεταμένη στάνταρ εξοπλισμό αξίας περίπου 10.000 ευρώ.

Νέα SUVs: Compact (2020)

Audi TDI SQ7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt την stдrkste SUV dieselAudi TDI SQ7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt την stдrkste SUV dieselAudi TDI SQ7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt την stдrkste SUV dieselΌλες οι πληροφορίες σχετικά με το Q7 Audi