Ville ha, kunne ha, timing chain

BMWs lille SUV er også på bruktbil markedet en hit. Imidlertid timing-kjedet anfдllige irriterende.

Fьnf årene han er allerede gammel. Du ser det ikke på BMW X1. heter BMW kompakt SUV, på Mьnchnern SAV (Sports Activity Vehicle), er fortsatt ungdommelig og frisk derfor. Dette sjarm han likte spesielt begynner på дlteren semestre: Du vil elske den høye sitteposisjonen og rьckenschonenden høy oppføring. X1 det mьsste gi på resept - ikke wдre siden knьppelharte chassis, en stresstest hvert stengt for Wirbelsдule. Tross alt, det gir BMW på at legendдren handiness, schдtzen venner av merkevaren har alltid vært. Kombinert med god Ьbersicht og prдzisen styring skaper nesten en abbor-kart. Ingen konkurrent lдsst så lekne oppførsel rundt hjørner og er selv ved høye hastigheter, slik at på sporet som X1.

Bruktbil søk: BMW X1

Mischief kьndigt på med Rasselgerдuschen

BMW X1 sDrive20d

God Ьbersicht men diskret utseende: Den grunnleggende utstyr X1 ser luxuriцs ikke.

Ideelt lukket for groЯe Tour er en av de høyt dreiemoment og drivstoffbesparende diesel. I prinsippet alltid, internt N47 såkalte to-liters firesylindret under panseret, kjent fra 1er veien opp til X5. Med en effektområdet 116-218 hk, er det best å selge BMW motor ьberhaupt. Den noe harde lyden er en livlig kraftutfoldelse og lavt brensel tørst gegenьber. Men Дrger truet av registerkjede. Den lдngt over tid, kan reiЯen eller gli av. Katastrofen kьndigt på med Rasselgerдuschen. BMW har lдngst anerkjent problemet, Hinte Gården scener er imøtekommende. Men bare hvis fabrikkinnstillingene er fulgt omhyggelig stengt for tjenesten. Werkstдtten bestдtigen den gдngige praksis: Цlwechsel ьberzogen 4000 km? Goodwill avslag! Potensielle kjøpere bør derfor undersøke nøyaktig service bok.

Spesifikasjoner: BMW X1 sDrive20d
motorFire sylinder / foran langs
Ventiler / kamaksler4.2
kapasitet1995 cm3
makt130 kW (177 HK) på 4000 / min
moment350 Nm ved 1750 / min
toppfart218 km / t
0-100 km / t8,8 s
Tank / drivstoff61 l / Diesel
Gearbox / stasjonSekstrinns / bak
Lengde / bredde / høyde4454/1798/1545 mm
Boot kapasitet420-1350 l
Egenvekt / nyttelast1614/431 kg
Ellers er X1 en ærlig - om ikke vцllig gratis potensial Mдngeln. AUTO BILD utholdenhetsprøve informert om lag 100.000 kilometer, han ble uteksaminert med en 1, kцnnen bare bremse i Nдsse hдtte bli bedre. Også en liten Schцnheitsfehler er de enkle interiørmaterialer. Clear - så sin alder er ikke lenger X1 opp.

Det som slo på vår testbil, og hvordan skal Mдngel Kдufer når det brukes BMW X1 auЯerdem åttende, se på bildegalleriet. Den vollstдndigen artikkel med alle data og tabeller er i online artikkelen arkivet som en PDF-nedlasting.

Brukte BMW X1 i testen

BMW X1: Brukes test - Hдtte, hдtte, timing chainBMW X1: Brukes test - Hдtte, hдtte, timing chainBMW X1: Brukes test - Hдtte, hдtte, timing chain

BMW X1 fra 14.000 euro

BMW X1 fra 14.000 euro

Hele artikkelen er nå tilgjengelig i vår online artikkel arkiv. Her kan du laste ned den opprinnelige hefteoppsett som et PDF-dokument. Artikkelen tar for seg følgende modell: BMW X1 20d sDrive (brukt).

vi publisere:

21/11/2014

Pris:

1.00 Ђ