Så kjører 570-hestekrefter Cayenne

Nedbemanning? Ikke i den nye Porsche Cayenne Turbo S, som kommer med en 570-hestekrefter V8. Som han fдhrt er at klдrt vår stasjon rapport.

Wдhrend Porsche pliktoppfyllende synger lovsanger om nedbemanning i vestlig kultur, og nå enda Cayenne GTS har zurьckgerьstet som sportiest versjonen av Gelдndewagens på en seks-sylindret, holde Swabians hovedsakelig stengt for kunder i Øst tappert på åtte sylinder fast. Fordi det har du fortsatt lyst til å vise hva du har. Og fordi mye kjent for å være mye hjelp, er det Stuttgart kraft Grumpy kort tid etter facelift nå tilgjengelig igjen som Turbo S med tilsvarende vidåpne Kьhler og ekstra dose pepper bak det.Nyheter og tester for Porsche Cayenne

Video: Porsche Cayenne Turbo S

Høres så 570 hk

På grunn i stedet for den foregående 550, gjør det 4,8-liters åtte sylinder groЯe med integrert direkte i Krьmmer laster stengt for en raskere respons nå 570 hk, kommer til et maksimalt moment på 800 Nm. Det er 50 Nm mer enn frьher, Sprint verdi verkьrzt av 0,4 til 4,1 sekunder. For at Turbo S stjeler selv de nye 911 GTS showet - og ranet sjåføren pust. Selv i en flat sportsbil er en slik sprute et show. Men hvis du opplevd svært informert om StraЯe i stolen av en SUV og tappert fortsatte å akselerere opp til grensen på 284 km / t, og deretter fьhlt seg selv når de rir i et snøskred flankene av Mount Everest ned. Bare at du har raseriet Cayenne under bedre kontroll.

Den 2,2-tonns sportsbil

Porsche Cayenne Turbo S (2015): Kjøring rapport - Så fдhrt den 570-hestekrefter CayennePorsche Cayenne Turbo S (2015): Kjøring rapport - Så fдhrt den 570-hestekrefter CayennePorsche Cayenne Turbo S (2015): Kjøring rapport - Så fдhrt den 570-hestekrefter CayenneDen schwдbische kraft Grumpy ikke bare har en begynnelse som en dampveivals. I sin 21-Zцllern og med buken svært nær asfalten, bukseseler groЯe Porsche tappert mot alle fysikkens lover: Trдgheit mengden? Sentrifugalkraften? Det gjør ikke meg til å le! Wдhrend den valg Soundsymposer flommer interiør og sportseksos vekker også den siste Schnarchnase fra dvalemodus, Cayenne tдnzelt stengt for en koloss på mer enn 2,2 tonn, nesten leichtfьЯig og partiets linje gjennom svingene og lдsst neppe bringe sidekraften å svikte. Ikke rart. SchlieЯlich Porsche har installert ved hecklastig utformet for firehjulsdrift og luftfjæring informert om rullen stabilisering opp til den dreiemoment alt at sokkelen har lånt til styresystemene.

I 7:59 minutter rundt Nьrburgring Nordschleife

Porsche Cayenne Turbo S

Til tross for sine 2,2 tonn, Cayenne Turbo S fьhlt som en hendig sportsbil.

Og hvis rush å noensinne ha en slutt på at Dick skip kommer med serienmдЯigen keramiske plater av massive 42 centimeter ьberraschend raskt til å stoppe opp. Denne pakken er lønner seg: I samsvar med kyndige hender av Turbo S går rundt Nordschleife av Nьrburgrings i sju minutter og 59 sekunder - selv når sjåføren deretter hдngt dypt inn i tauene. Men det verschlдgt en kickdown språk, bare til en fortsatt trykke på det første nødbremsing den siste bit av luft ut av lungene, å gehцrt i en Turbo S enkel å gjøre det. Akkurat som SchweiЯflecken til det luftkondisjonerte skinntrykkpunkter på grep rattet. Hvem ønsker å kjøre avslappet bil kan faktisk ligge på tomgang - eller kjøpe lik en sekssylindret.

SUV innovasjoner innen 2017

Porsche Cayenne Turbo S (2015): Kjøring rapport - Så fдhrt den 570-hestekrefter CayennePorsche Cayenne Turbo S (2015): Kjøring rapport - Så fдhrt den 570-hestekrefter CayennePorsche Cayenne Turbo S (2015): Kjøring rapport - Så fдhrt den 570-hestekrefter CayenneAuЯerdem bør Kдufer av stдrksten, eksklusive og ekstravagant Cayenne noen speechlessness brukes. Ikke bare fordi man kan ta på alvor unverдnderten med facelift, til tross for økningen i ytelse på 11,5 liter Prьfstand i praksis neppe. Men også fordi en spytte dьrfte holde seg borte selv ved signering av kjøpsavtalen. Fordi stengt for schдrfsten Cayenne Porsche krever også pepret priser. Med 166,696 euro i Turbo S igjen 40.000 euro mer enn vanlig Turbo og glatt dobbelt så mye som bensinkostnader entry-level.