Spry, αλλά σκουριασμένο!

Το Honda Jazz έτρεξε 100.000 χιλιόμετρα σαν ρολόι. Αλλά όπου υπάρχει φως, υπάρχει σκιά: Οι Ιάπωνες έχουν σώσει την προστασία από τη διάβρωση, και το υβριδικό καταναλώνει περισσότερο από το αναμενόμενο.

Στα κέντρα κήπου περιμένουν για ένα γιούκα groЯe. Τα αγόρια του AUTO BILD τηλεόραση mьssen με τη φωτογραφική μηχανή και τη Συνεργασία στην Testgelдnde. Λίγες διαφημιστικές οθόνες είναι να έρθουν στην έκθεση, δηλαδή σε όρθια θέση χωρίς αποσυναρμολόγηση. Αν στο newsroom ένας ταλαντούχος μουλάρι πακέτο καλείται ατού τα τελευταία δύο χρόνια hдufig μία για τους οποίους ο ένας δεν εμπιστεύεται την απασχόληση, όπως αυτά με την πρώτη ματιά. Αλλά ο χώρος είναι το μικρότερο Hьtte: AUTO BILD Αντιπρόεδρος χριστιανική Steiger θέτει το Honda Jazz, λόγω της βολική Zustiegs και στοχαστικό χώρο έννοια, ακόμη και στο βαθμό του εναλλακτική λύση για την πρώτη Mercedes A-Class. Επίσης, η ьberrascht: Καλή μισό μέτρο kьrzer ως Opel Astra, το πακέτο ακόμα και κάποιο συνδυασμό κατά της Honda Jazz. 303-1384 λίτρα του χώρου φορτίου groЯer και Mцglichkeit για τη μεταφορά διπλώνοντας το μαξιλάρι ογκώδη χρησιμοποιώντας το πλήρες Innenhцhe στέκεται μπροστά από Rьcksitzbank εντυπωσιάσει ακόμη και παλιά χέρια. Σε τέτοιο βαθμό που μια ειδική τεχνική λειτουργία εκφυλίζεται σχεδόν σε μια πλευρά σημείωση. Όποια και αν είναι η υβριδική μονάδα δίσκου κάνει κανένα πρόβλημα ενημερώθηκε για την απόσταση 100.000 χιλιομέτρων.Μπλούζες και flops: Η πλήρης κατάταξη τεστ αντοχής

Παρ 'όλα αυτά: Να ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, οι πράκτορες χόμπι και Familienvдter καταγράφονται επαίνους τους στο ημερολόγιο rьckt το εξωτικό σε μικρά αυτοκίνητα δίδυμο των κινητήρων βενζίνης και ηλεκτρικό κινητήρα στην εστίαση. Σε απευθείας σύνδεση συντάκτης Michael VoЯ φτάνει στην καρδιά του αυτό που πολλοί σκέφτονται: "Το υβριδικό γίνεται κλειστή για την πόλη, όπου παίζει έξω Stдrken του." Tatsдchlich το Honda κάμπτοντας ομαλά και αθόρυβα μέσα από την πόλη? η συνεχώς μεταβαλλόμενη αυτόματο είναι μια τέλεια άγχος-δολοφόνος στο stop-and-go λειτουργία, ακόμη και αν ενοχλεί μερικές φορές με Anfahrruckeln. Ωστόσο, πέρα ​​από την Ortsschilds η παλίρροια γυρίζει. Εδώ το μοτέρ Hybrid εργάζεται σκληρά. Κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης, ο κινητήρας βενζίνης βρυχάται σαν μια γάτα που έχει πάτησε την ουρά. Ειδικά γρήγορη τμήματα του αυτοκινητόδρομου σημαίνει συνεχές άγχος fьrs διπλή καρδιά. Αν έχει να οργώνουν έτσι σωστά μαζί την απόδοση του συστήματος της 98 ΗΡ, η δεξαμενή 40 λίτρων είναι ξηρό μετά μόλις 400 χιλιομέτρων. αρχεία Thrift, το Jazz αλλά και όχι όταν η 14-hp βενζίνης Stromer ανακουφίζει από το μέγιστο, τόσο στην πόλη.επισκευές
απόσταση σε μίλιαεπισκευήδικαστικά έξοδα
56375 χιλιόμετραέκλεισε κροτάλισμα το πίσω κάθισμα- (Υπηρεσία)
79222 χιλιόμετραΕμπρόσθια τακάκια αντικαθίστανται147,18 ευρώ
Καθαρά ηλεκτρική οδήγηση είναι ήδη ευσεβείς πόθοι σε απλή μηχανική ήπιο υβριδικό της Honda, η οποία χρησιμοποιεί τον ηλεκτροκινητήρα μόνο Unterstьtzen της βενζίνης και την ανακύκλωση της ενέργειας πέδησης, αλλά ποτέ ως μοναδική πηγή ενέργειας. Η υποσχέθηκε 4.6 λίτρα κατανάλωση πόλη έφτασε ούτε καν το Jazz στο κανονικό πρόγραμμα. Στην DEKRA Rollenprьfstand στην τυποποιημένη μέθοδο μέτρησης εκτελώντας 4,86 ​​λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Επίσης, το τμήμα τεστ αντοχής των 7,2 λίτρων που καθορίζεται σε καθημερινές συνθήκες ernьchtert, αν και σίγουρα πασπαλίζονται με το υψηλό ποσοστό των αυτοκινητοδρόμων μερικά δέκατα πάνω. Περισσότερο από μία φορά, ως εκ τούτου, εμφανίζεται στο ημερολόγιο στο ερώτημα αν οι συμβατικές 2.700 ευρώ gьnstigere στην αρχή της δοκιμής βενζίνης wдre δεν έρχονται σε дhnliche τιμές.Αξιοπιστία Αξιολόγηση *
Το όχημα δεν μπορεί να κινηθεί0 χ 10 πόντους
Απρογραμμάτιστη κατάστημα επισκευής0 x 5 πόντους
Ελαττωματικά λειτουργικά τμήματα0 x 3 πόντους
μικρές ατέλειες1 x 1 σημείο
σημείωση1
* Για κάθε ελάττωμα, τα σημεία αντοχή όχημα δοκιμής συσσωρευτεί. Τα λιγότερα σημεία σφάλματος στο τέλος είναι στο λογαριασμό, τόσο καλύτερη είναι η τοποθέτηση σε μακροπρόθεσμη κατάταξη της δοκιμής.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με: την αγορά οδηγών - μικρό αυτοκίνητο με 20.000 ευρώ

Επίσης, ο συνάδελφός Joachim Staat, όπως το έξυπνο Ιάπωνες, αλλά πέφτουν να τον Qualitдtsmдngel σε: Α nachlдssig εξοπλισμένη γάντι κουτί καπάκι και wurstige SchweiЯnдhte kьnden όπως το κόκκινο μολύβι ως μικροσκοπικά TьrschlieЯgerдusch αλλά όχι περισσότερο από Schцnheitsfehler zunдchst. Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, πολλοί παραπονιούνται ενημερωθεί για την αδύναμη θέρμανσης. Το κρύο σεζόν με gepцkelten τους StraЯen κάνει τζαζ αλλά και αλλού για να δημιουργήσει. Ωστόσο, αυτό θα γίνει σαφές μόνο όταν η Honda διασπάται κάτω από την πρύμνη μάτια της DEKRA εμπειρογνωμόνων Gьnther Schiele στα συστατικά του. Σε πολλά μέρη της σκουριάς έχει διεισδύσει η hauchdьnn εφαρμόζεται weiЯen χρώμα, επηρεάζονται εκτός από τα πάνελ του σώματος και τα μέρη σασί και τα sites βίδα καλωδίων μάζας. Αιτία: πολύ φειδωλοί μια εφαρμοσμένη προστασία από τη διάβρωση. Τα πάντα είναι ακόμα ασφαλές. Επίσης, η σημείωση "ένας" δεν εμποδίζει την Rostansдtze, αφού αξιολογήσει με τον τελικό βαθμό μόνο Zuverlдssigkeit. Συνεχίστε να χρησιμοποιήσει, ωστόσο, να απειλήσει τα καλλυντικά επισκευές, αν όχι περισσότερο - μια hдsslicher καφέ στίγματα στο weiЯen γιλέκο αυτό groЯen μικρούς μας φίλους.

Πρόσθετα αποτελέσματα από την επιθεώρηση abschlieЯenden του Honda Jazz μπορεί να βρεθεί στην γκαλερί. Το πλήρες άρθρο με όλα τα στοιχεία και τους πίνακες είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό άρθρο αρχείο ως PDF κατεβάσετε.

100.000 χιλιόμετρα στο Hybrid Honda Jazz

Honda Jazz Hybrid: τεστ αντοχής - Rьstig αλλά σκουριασμένο!Honda Jazz Hybrid: τεστ αντοχής - Rьstig αλλά σκουριασμένο!Honda Jazz Hybrid: τεστ αντοχής - Rьstig αλλά σκουριασμένο!

τεστ αντοχής: Honda Jazz

τεστ αντοχής: Honda Jazz

Το πλήρες άρθρο είναι διαθέσιμο στο online αρχείο θέμα μας αμέσως. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την αρχική διάταξη φυλλαδίου ως έγγραφο PDF.
Honda Jazz 1.3i-DSI IMA VTEC Elegance

δημοσιεύουμε:

29/11/2013

Τιμή:

2.00 Ђ