Οι top 10 οχήματα τύπου break μεσαίου μεγέθους

Σε Boommдrkten όπως η Κίνα, ο συνδυασμός Geschдftsmodell είναι σχεδόν ανήκουστο, αλλά το station wagon μας δίνουν τον τόνο. Και η ποικιλία είναι groЯ: από gьnstigen υποζύγιο στο πλήρως εξοπλισμένο όχημα πολυτελείας σταθμό. Τι κάνουν οι Δέκα Best Selling;

Μόλις είναι σταθμός βαγόνια για την αναθεώρηση, ας auto δημοσιογράφοι ζωγράφος πορεία, φορτωμένο οι μεγάλες σκάλες και κουβάδες μπογιά, θυμηθείτε lдngst ξεθωριάσει τύπου break όπως το Opel Olympia Rekord από το 1953 ή το πρώτο T-μοντέλο της Mercedes, η οποία από το 1977 στη Βρέμη έφυγε από τη γραμμή παραγωγής. Spдtestens από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 εκμεταλλεύτηκαν τις οικογένειες και τους ερασιτέχνες αθλητές αυξάνει το βαγόνι. Των οποίων το μερίδιο αυξήθηκε σταθερά στη Γερμανία, η προσφορά αυξήθηκε επίσης. Σήμερα τα οχήματα τύπου break ανταγωνίζονται με τα φορτηγά και τα SUV, συμπαγή αυτοκίνητα κάνει η κλασική mid-ζωή δύσκολη. Αλλά και πάλι η μεσαία τάξη περιουσίας καλύπτει μια ελκυστική φάσμα - από το AuЯenmaЯen ενημερωθεί για το χώρο και το κύρος με το κόστος συντήρησης. Απλά κάντε δεξί κλειστό για τόσο διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες όπως Geschдftsleute και τις οικογένειες.

Μεταχειρισμένα αναζήτηση ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων: station wagon

Περισσότερες πληροφορίες: βαγόνι, φορτηγό ή SUV; Ο οδηγός του αγοραστή

Ένα άρθρο από TEST AUTO

Τα δέκα best-seller μοντέλα της μεσαίας τάξης, οι μετοχές συνδυασμός είναι μεταξύ 50 και 90 τοις εκατό ενημερώθηκε για: Ποιος λέει μεσαία τάξη στη Γερμανία, λέει ο van. Με την πλειοψηφία tatsдchlich έτσι heiЯt, wдhrend Audi, BMW, Ford και Mercedes παραδοσιακά ονομάζουμε τις πρακτικές φορείς Avant, Touring, τουρνουά και στέισον βάγκον. Η Opel έχει εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιείται "τροχόσπιτο" με "Sports Tourer" αντικατασταθεί. Η ποικιλία είναι groЯ: ενημερωθεί για τις ρεαλιστική κινητήριος δύναμη του αθλητισμού και Gelдndevarianten στο φορτηγό πλοίο Νόμπελ.Στην γκαλερί, θα δείξει ποια μοντέλα Γεια σου κάθε μία από τις δέκα μεγαλύτερες πωλήσεις του τύπου break μεσαίου μεγέθους, καλέστε Stдrken και Schwдchen και να δώσει συγκεκριμένες συστάσεις για να αγοράσει. Το άρθρο vollstдndigen AUTOTEST με όλα τα στοιχεία και τους πίνακες είναι σε απευθείας σύνδεση άρθρο αρχείο ως PDF κατεβάσετε.

Οδηγός του αγοραστή: μεσαία τάξη μπεστ σέλερ υπό έλεγχο

τα οχήματα τύπου break Mid-size: Οδηγός AUTO TEST αγοραστή - Το Top 10 του τύπου break μεσαίου μεγέθουςτα οχήματα τύπου break Mid-size: Οδηγός AUTO TEST αγοραστή - Το Top 10 του τύπου break μεσαίου μεγέθουςτα οχήματα τύπου break Mid-size: Οδηγός AUTO TEST αγοραστή - Το Top 10 του τύπου break μεσαίου μεγέθους

επιχειρηματικά μοντέλα

επιχειρηματικά μοντέλα

Το πλήρες άρθρο είναι διαθέσιμο στο online αρχείο θέμα μας αμέσως. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την αρχική διάταξη φυλλαδίου ως έγγραφο PDF.
Top 10 καλύτερες πωλήσεις βαγόνια μεσαία τάξη σταθμό στη Γερμανία

δημοσιεύουμε:

05/16/2014

Τιμή:

2.00 Ђ