Ζητούνται: η καλύτερη Macan

Η Macan είναι τόσο επιτυχής όσο το TEST AUTO Porsche εικονίδιο 911. ήθελε να μάθει ό, τι μπορεί στην πράξη και έχει δοκιμάσει την πλήρη Macan-Μενού.

Εννοιολογικά, η Panamericana ήταν στα τέλη της δεκαετίας του '80 μια πιο spaЯ- ως nutzorientierte σχεδιαστική μελέτη. Ποιος θα μπορούσε εκείνη τη στιγμή να υποψιάζονται ότι τα SUV ή ακόμα και Gelдndewagen wьrden εφαρμόσει κάποια στιγμή ως SpaЯmobile; Φυσικά, σχεδόν κανείς - ειδικά επειδή ο όρος "SUV" hдtte φωνητικώς έφερε ένα τρέχει εκτός ελέγχου σε συνδυασμό Zechgelage hцchstens. Σήμερα δύσκολα μπορεί να αντέξει οικονομικά μια μάρκα περισσότερο να σταθεί στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων χωρίς SUV - ακόμα και σπορ κατασκευαστής αυτοκινήτων.

Μεταχειρισμένα αναζήτησης αυτοκίνητο: Porsche Macan

Ьberblick: Όλες οι Porsche Macan

Οι πωλήσεις της Macan ταιριάζουν με εκείνα του 911

Porsche Macan. Porshe Macan GTS

Η πιο διακριτικό και η showiest τρόπο Macan να πάτε: Από βάσης και GTS ούτε το νότο, στο άνω άκρο της κλίμακας λαθροθηρίας του turbo με 400 hp.

Η Porsche έχει αναγνωρίσει αυτή την αλλαγή ήδη verhдltnismдЯig frьh και συγκλόνισε τη δική τους βάση οπαδών το 2002 με το πρώτο Cayenne γενιά. Αυτή η κατακραυγή μεταξύ των πελατών μεταλλαγμένο μόνο σε ενήλικα σκεπτικισμό, στη συνέχεια, την αποδοχή και schlieЯlich ήταν ο ενθουσιασμός από αυτούς. Σε τελική ανάλυση, η κίνηση αυτή έχει το σήμα της Porsche αποκατασταθεί οικονομικά. Μέχρι σήμερα, μια ολόκληρη οικογένεια προϊόντων έχει αναπτυχθεί από την ιδέα του πολυλειτουργικού καθημερινής Porsche, και ότι αυτή η τακτική αυξάνεται με βιώσιμο τρόπο, αλλά μια ματιά στα στοιχεία για τις πωλήσεις: Εδώ ο jьngste σουτ Macan είναι ήδη Augenhцhe με το εικονίδιο 911. Η επιτυχία είναι τόσο ? Τώρα η Macan έχει να δείξει τι μπορεί να κάνει στην πράξη. Dafьr προσπαθήσαμε από την πλήρη Macan-Μενού και mьssen λένε επιδοκιμαστικά: πολύ νόστιμο, που μας υπηρέτησε ως Porsche. Όλες οι άλλες πληροφορίες σχετικά με το Macan και η θέα από τους κύριους ανταγωνιστές της στην γκαλερί!

Οδηγός του Αγοραστή Porsche Macan

Porsche Macan: Οδηγός Αγοράς - Ζητούνται: η καλύτερη MacanPorsche Macan: Οδηγός Αγοράς - Ζητούνται: η καλύτερη MacanPorsche Macan: Οδηγός Αγοράς - Ζητούνται: η καλύτερη Macan

Ένα άρθρο από TEST AUTO

Τιμές: Porsche Macan (EUR)
MacanMacan SMacan GTSMacan TurboMacan S Diesel
από 55669από 61143από 73.400από 83753από 60548