Έτσι πηγαίνει το νέο coupe της Audi S5

Οπτικά, η Audi S5 είναι παλιό του εαυτό, αλλά τεχνικά είναι αρκετά φρέσκα - όπως AUTO BILD έχει βιώσει wдhrend το πρώτο test drive στην κορυφή Α5 Coupй.

Νέα έκδοση του παλιούς φίλους

Η βασική μορφή του εγκωμιαστικές A5 της Audi έχει διατηρήσει και μόνο ελαφρώς εκσυγχρονισμένη.

Η Vorgдnger από κομψά που Audi S5 ήταν κάθε άλλο παρά trдge. Όμως, τα ήθη που έχει ένα μικρό gehapert: krдftiger αλλά διψασμένος συμπιεστή έξι-κύλινδρο, ευέλικτη συμπεριφορά, αλλά σπάτε σκληρή ανάρτηση, το top-βαρύ υποστροφή σπάνια παρασκευάζεται χαρά στην πίστα. Τώρα έρχεται το νέο, και - σε συνδυασμό με την evolutionдren εμφάνιση του Α5 - κάνουν τα πάντα καλύτερα. AutoBild έχει οδηγήσει το κορυφαίο μοντέλο S5.Το κόστος του νέου Audi A5 Seat τοποθέτηση του Audi S5 Sportback

Νέο Audi (από το 2022)

Audi A5 / S5 Coupй (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt το νέο Audi S5 CoupйAudi A5 / S5 Coupй (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt το νέο Audi S5 CoupйAudi A5 / S5 Coupй (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt το νέο Audi S5 CoupйΒρυχηθμό Turbo ήχου

Νέα έκδοση του παλιούς φίλους

Σε δυναμική λειτουργία, ούτε καν μια 911 Carrera fдhrt το Audi S5 τα καλά.

Με την εξαίρεση των ξηρών καρπών κάθε τμήμα είναι πραγματικά νέο. Όπως ο κινητήρας. Ο συμπιεστής κινείται απ 'ευθείας εντός του φυτού μουσείο, αντ' αυτού, ένα πρόσφατα αναπτύχθηκε turbo έξι κυλίνδρων λειτουργεί κάτω από την κουκούλα. Το κάνει 354 hp και ισορροπημένη - το πιο σημαντικό - 500 Nm στο στροφαλοφόρο άξονα. Είτε η αλλαγή ιδέα πραγματικά τι φέρνει; Δεν ενδοιασμούς: Ναι! Δεξιά από το ρελαντί του κινητήρα beiЯt να διορθώσει, γυρίζει γρήγορα στην κόκκινη ζώνη. Συνοδεύεται από ένα γουργουρητό ήχο - και όχι gestцrt το φωτεινό γρατζουνίζω του συμπιεστή. Η δύναμη είναι πάντα περισσότερο από αρκετό διαθέσιμο, ακόμα και η φινέτσα μπορεί να πάρει σχεδόν στο legendдren Reihensechser της BMW. Για Glьck το πλαίσιο παίζει με. Για εδώ, η Audi έχει εργαστεί σκληρά για να Prдzision, στη δυναμική λειτουργία scharfgestelltem πίσω άξονα fдhrt το S5 κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι καν μια 911 Carrera αυτό.Νέα και δοκιμές για την AudiΠαρουσίαση: Όλες οι πληροφορίες για το νέο Audi A5!

Leichtgдngige και prдzise διεύθυνσης

Νέα έκδοση του παλιούς φίλους

Στην πλευρική Gill έχει ένα λογότυπο προς το 354-hp κορυφή κινητήρα του S5.

Αλλά το S5 έχει επίσης μια πολύ διαφορετική πλευρά, μπορεί επίσης να nдmlich απαλά. Στη λειτουργία άνεσης, η νέα hдlt κινητήρα ακουστικά συμπεριφέρθηκε καλά στο παρασκήνιο, κινείται με τη δύναμη των άφθονων μέτρα του Newton και δεν πρέπει να στραφούν για να παρέχει σπορ επιδόσεις. Το πλαίσιο συνέχεια πηγάζει τόσο καλή όσο σε μια A4 Avant, το σύστημα διεύθυνσης είναι leichtgдngig ενώ prдzise. Αυτό ήταν σε Audi weiЯ ο Θεός δεν είναι πάντα έτσι. Στη συνέχεια, υπάρχει η μεγάλη Dдmmung, τον άνεμο και Fahrwerksgerдusche παραμένουν ευχάριστα στο παρασκήνιο. Ένα πραγματικό GT, το νέο S5 - γίνεται κλειστή για το μεγάλο ταξίδι.

Audi A5 (2016): τοποθέτηση καθίσματος

Audi A5 / S5 Coupй (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt το νέο Audi S5 CoupйAudi A5 / S5 Coupй (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt το νέο Audi S5 CoupйAudi A5 / S5 Coupй (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt το νέο Audi S5 CoupйΔεν υπάρχει χρόνος για να εξετάσουμε το πιλοτήριο γνωρίζουν καν. Η βασική διάταξη με σταθερή οθόνη που ήδη γνωρίζουμε από το Α4. Σε S5 έρχεται με τη συνήθη λεπτή εργασία ακόμα hьbschere υλικά και ένα νέο προγραμματισμένο ψηφιακό πιλοτήριο με κεντρικό ταχύμετρο. Ξέρουμε αλλά κάπου; Ναι, με συναδέλφους από Zuffenhausen. Ταιριάζει με το S5 μπορεί να τολμήσει περισσότερα αθλήματα. Και χωρίς συμβιβασμούς. Από 62.500 ευρώ το Audi S5 μπορεί να παραγγελθεί τώρα.
μυστικό σχέδιο το μοντέλο της Audi με το 2018: Enthьllt

Ποιον οι δύο Tьren το Α5 Coupй δεν είναι αρκετό: Το φθινόπωρο του fьnftьrige A5 Sportback ξεκινά με groЯer πίσω πόρτα και Tьren στο πίσω μέρος. Από τις τρέχουσες Audi σχεδιαστές ьbrigens ισχυρίζονται ότι ήταν ο schцnste νέο A5.

Audi A5 / S5 Coupй (2016): Απόδοση, Τιμή

Audi A5 / S5 Coupй (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt το νέο Audi S5 CoupйAudi A5 / S5 Coupй (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt το νέο Audi S5 CoupйAudi A5 / S5 Coupй (2016): Οδήγηση έκθεση - Έτσι fдhrt το νέο Audi S5 Coupй