Περισσότερα πολυτέλεια για οικογένειες

Το νέο Ford S-Max είναι ένα είδος της οικογένειας erfьllt πολλά πολυτελή πρόσωπο που επιδιώκετε. Στη συνέχεια ρωτάει Dafьr αλλά και τακτοποιημένο με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ένα σπορ van θα πρέπει να είναι. Μάλλον heiЯt ως εκ τούτου, S-Max, όπως ο αθλητισμός-Max. Με αρκετό χώρο κλειστό για έως και επτά άτομα. Ένα Super-Max, η Ford από αυτά, έτσι δεν είναι; Μερικές φορές οι εκθέσεις οδήγηση μας αποκαλύψει νέα αυτοκίνητα Irrlдufer. Τοποθετήστε το νέο Van από πολλά Kцln tatsдchlich. Αν χρειαστεί να κλείσει για έως και επτά επιβάτες με μία κίνηση. Στην πίσω σειρά, θα πρέπει να έχουν καμία mцglichst GardemaЯ.

Με τον diesel δύο-λίτρων, το S-Max πηγαίνει καλά

Ford S-Max

Με το 180-ιπποδύναμη ντίζελ S-Max έρχεται σε 9,7 δευτερόλεπτα με 100 και δημιουργεί 211 χλμ/ώρα - αυτό είναι αρκετό.

είναι επίσης πρακτικό. Οι δύο πίσω σειρές καθισμάτων μπορεί να μειωθεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Whoosh, να είναι επίπεδοι, ακόμη και εκεί. Το δύναται Kьhlschrank, το πλυντήριο αμέσως μετά. Τα πάντα εύκολο - απαγορευμένη για 1.100 ευρώ επιπλέον. Μόνο με το άθλημα, επειδή δεν του άρεσε αυτό. Στον πυρήνα του S-Max είναι περισσότερο από ένα πολυτελές σεντάν στην ρόμπα Van. Το diesel 180 ίππων gefдllt ως gutmьtiger, ισχυρό συναδέλφους. Καλή gedдmmt, έτσι δεν είναι πάρα πολύ δυνατά. θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την ταχύτητα σε 9,7 δευτερόλεπτα, 100 χλμ/ώρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εργοστασίου 211 χλμ/ώρα γρήγορα, απλά fьnf λίτρα. Οδηγού και εμπρός kцnnen επιβατών χώνομαι ότι ηλεκτρικώς οδηγούν την επιθυμητή βέλτιστη θέση καθίσματος σε παχιά επένδυση ξαπλώστρες. Κοστίζει 560-810 ευρώ περισσότερα (ανάλογα με τον εξοπλισμό). Και ποιος drauflegt πάλι 2000 ευρώ, κάνει η weichgespьlte Κάτω Fahrgefьhl στο νέο S-Max τέλεια. Έκλεισε για το ποσό αυτό, υπάρχει μια Verstellfahrwerk που βρίσκονται στο επίπεδο άνεσης Mьhe να bьgeln όλα τα moguls ομαλή.Νέα και δοκιμές για τη Ford S-Max

Ένα φορτηγό σχεδόν 1,7-ton δεν είναι απλά ένα σπορ αυτοκίνητο

Ford S-Max

Η προσαρμοζόμενη ανάρτηση κάνει καλά τη δουλειά στη θέση του αθλητισμού που lдsst το φορτηγό, αλλά κουτσαμάρα unschцn.

Στη λειτουργία Sport είναι lдsst το φορτηγό, ωστόσο hopping unschцn. Αντιαθλητική Hдrte. Κλειστά για ένα σπορ van στερείται το S-Max σε πρακτικό αρετές. Με σχεδόν 4.80 φορές 2.14 μέτρα (Lдnge πλάτος φορές) είναι μόνο ένα πολύ χοντρά κομμάτια schцner, με σχεδόν 1,7 τόνους απόβαρο, ένα βαρύ εκκίνησης. Και 11,6 μέτρα κύκλο στροφής δεν είναι λίγο. Στο πιάτο sprichwцrtlichen δεν μπορείτε να το περιστρέψετε. Dafьr τον οδηγό να βίδα για την τιμή. Ο κατάλογος των πρόσθετων διαβάζει όπως ένα βιβλίο από 1.000 άτομα που αναζητούν. Υπάρχει σχεδόν τα πάντα: δερμάτινα καθίσματα, θερμαινόμενα ή gekьhlt, κάμερες παντού γύρω, βοηθοί που βοηθούν με parking, το οποίο θα πρέπει να εμποδίζει Auffahrunfдlle όταν αλλάζετε λωρίδες ή πέδησης, και τέτοια. Αερόσακοι ακόμη κλειστό για το γόνατο. Selbstverstдndlich σύστημα ήχου, πλοήγησης, Internet και τηλέφωνο. Ποιος δεν σταματήσει το χρόνο, λέει συμβαίνει σε περισσότερα από 60.000 ευρώ. Κλειστά για μια οικογένεια van. Είναι επίσης κλειστό για την Hдlfte: Η συσκευή HP S-Max Trend 180 εκεί από 34,200 ευρώ. Και παίρνουμε wьrden!

Προδιαγραφές Ford S-Max 2.0 TDCI: • Κινητήρας: Τέσσερις-κύλινδρο, turbo, εγκάρσια στο μπροστινό • Μετατόπιση: 1,997 cmі • Ισχύς: 132 kW (180 hp) στις 3500 / min • μέγ. Ροπή: 400 Nm στις 2000 / min • Vmax 211 km / h • 0-100 km / h: 9,7 s • κίνησης: εμπρός τροχούς, έξι ταχύτητα όγκος κιβώτιο • Δεξαμενή: 70 l • L / B / H: 4848 / 1916-2137 / 1747 χιλιοστά • κορμού: 1206-2339 λίτρα • άδειο βάρος: 1681 kg • μίγμα της ΕΕ: ​​5,0 l diesel / 100 km • εξάτμισης: CO2: 129 g / km • Τιμή: από 34.200 ευρώ