Φτηνές οχήματα τύπου break ντίζελ στη δοκιμή

Rotstift zьcken, πρόκειται για αριθμούς. Επειδή χώρο που δύσκολα μπορούν να αγοράσουν gьnstiger σε σχέση με αυτά τα τεράστια φορτία: τέσσερις diesel στέισον βάγκον σε σύγκριση - κλειστό για οικογένειες, λάτρεις των σπορ και Sparfьchse.

Δεν είναι τόσο ισχίου και SUV, όχι ως μεταβλητή ως Vans: φορτηγά είναι η κινητήρια δύναμη, κούνιες για παιδιά και AuЯendienst καθαρισμού. Ποιος χρειάζεται πολλή κορμό για λιτότητας, είναι ακριβώς δεξιά με ένα συνδυασμό ντίζελ groЯen, ειδικά καθώς οι τιμές πέφτουν κατ 'ευθείαν. Η wьtet groЯe Rabattitis σε αυτή την κατηγορία ιδιαίτερα ισχυρή, όπως έρευνά μας βρέθηκαν: Έως 22,5 τοις εκατό έκπτωση εμπειρογνώμονες της αγοράς μας βρήκε το δίχτυ.

GroЯe Preisnachlдsse είναι διαθέσιμα σε όλα τα τέσσερα οχήματα τύπου break

Opel Insignia Sports Tourer

Όντας ανανεώνονται και ήδη προεξοφλήσει: Το Opel Insignia είναι έως και 19 τοις εκατό μπορεί να σωθεί.

Ακόμη και το Insignia Sports Tourer, η Opel έχει μόλις ανανεωμένοι με ένα λίφτινγκ, έχει ήδη προσφέρει με άφθονο έκπτωση. Συγκρίνουμε την πρώτη φορά groЯen Rьsselsheimer μετά Modellkur με τις τρεις ανταγωνιστή Ford Mondeo, Mazda6 και Skoda Superb - με βάση την τιμή καταλόγου, διότι οι προσφορές στο διαδίκτυο дndern tдglich. Επειδή η Γερμανία υποφέρει Rabattitis! BloЯ μην ανησυχείτε, αυτό δεν βλάπτει, αλλά καλό. Και το πορτοφόλι σας. Η αγορά ενός αυτοκινήτου σήμερα είναι πάνω από όλα ζήτημα της επιστροφής. Και δεδομένου ότι έχουμε δει ακριβώς: Πάνω από 7000 ευρώ εξοικονόμηση σε αυτό. Έτσι, το κόστος για τον 2.0 TDI Skoda Superb Combi με τον εξοπλισμό Elegance πραγματοποιήθηκε 32.590 ευρώ μόνο 25.248 ευρώ. Κάνει μια εξοικονόμηση της τάξης των 7342 ευρώ ή 22,5 τοις εκατό. Gьnstigster αυτοκίνητο σε σύγκριση μας από την Opel Insignia Sports Tourer 2.0 CDTI είναι στην επιχειρηματική εξοπλισμό. Τα Αντί 28.410 ευρώ 22.998 ευρώ fдllig κλείσει γι 'αυτόν, έτσι 19 τοις εκατό λιγότερο.

Είμαστε αλιεύονται από το διαδίκτυο αυτές οι συμφωνίες ιστοσελίδες όπως το autohaus24.de είναι τυπικά πυλών με τέτοιες προσφορές. Προσοχή όμως: Οι τιμές ενημερώνονται καθημερινά, προστίθενται τα έξοδα κλειστό για το Ьberfьhrung μια Hдndler στη Γερμανία, συνήθως αυτό δεν είναι στον αντιπρόσωπο του αυτοκινήτου, πριν Tьr. Αλλά αν προτιμάτε να αγοράσετε επί τόπου: Ακόμα Hдndler σας είναι εκπτώσεις - και κάνει κλειστό για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας είναι ένα καλό εμπόριο-στην προσφορά.

Οι λεπτομέρειες και το τελικό αποτέλεσμα της σύγκρισης των βαγονιών gьnstigen σταθμό ντίζελ είναι διαθέσιμα στο θεωρείο.