Έρχεται μέσω της καλύτερης

Δεν είναι κάθε χρησιμοποιείται SUV είναι τόσο ανθεκτικό όσο φαίνεται. Η δεύτερη BMW X3, αλλά η ηλικία μπορεί να είναι λίγο κακό: Schwдchen του είναι ьberschaubar. Πραγματικά φθηνό ο πετυχημένος δεν είναι.

Το πρώτο X3 απαίτησε Nehmerqualitдten. compact SUV της BMW θεωρήθηκε ως ένα θάλαμο βασανιστηρίων για Rдdern από το Debьt του 2003. Για να επιτευχθεί μάρκα-τυπικά προσδοκίες για το χειρισμό και τη δυναμική με την hцheren εστίαση, ήταν συμφωνημένα σκληρή. Τρόπος πάρα πολύ σκληρά. Με Einfьhrung δεύτερης γενιάς (F25), η Μπάγερν έδειξε gelдutert και αποφασίστηκε η αναστολή μεγαλύτερη προθυμία για συμβιβασμό. Και αντί φτηνό πλαστικό στο εσωτερικό υπήρχε υλικό με ένα λεπτότερο αφής. Έτσι, η rдubert X3 όχι μόνο με τον ανταγωνισμό από την Audi και της Mercedes, αλλά και στο δικό του στρατόπεδο. οι πελάτες Frьhere X5 που ήθελαν μια διακριτική, όπως επιτέθηκαν το μικρότερο μοντέλο. Ως εκ τούτου, πολλοί X3 με εγκαταστάσεις ьppiger που προσφέρονται.

Μεταχειρισμένα αναζήτησης αυτοκίνητο: BMW X3

Η σπανιότητα: δοκιμή X3 μας έχει μόνο ένα επιπλέον επί του σκάφους

BMW X3

Από την StraЯe το X3, αλλά συμπεριφέρεται και σαν ένα σπορ αυτοκίνητο. Σε Gelдnde.

Ωστόσο, τα μοντέλα ταμειακών όπως η φωτογραφία του αυτοκινήτου μας είναι σπάνια - και dafьr gьnstig. Το αυτοκίνητο δοκιμής, ένα εξάχρονο xDrive20d σε σπάνιες Vermilion Red μεταλλικό, ανέρχεται σε Autohaus Witt στο Hollenstedt και θα κοστίσει 15.698 ευρώ φιλικό. Αυτό δεν είναι λόγω της κατάστασης συντήρησης, αλλά ελλείψει επιλογών: AuЯer η ειδική βαφή και ένα nachtrдglich τοποθετημένο Anhдngerkupplung ούτε ένα έξτρα έχει χάσει σε αυτό το Χ3. Παρόλο που η 184 hp δύο-λίτρων diesel επαρκή vцllig και ως εκ τούτου επίσης με groЯem στιγμής η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη μονάδα. Αλλά σχεδόν πάντα με Αυτόματη: Οι οκτώ-τάχυτο αυτόματο εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς. Οι οδηγίες κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων Παρά το γεγονός ότι prдzise, ​​αλλά δύσκολα δοκιμάζονται σε αυτή την κατηγορία των υστέρων. Επίσης Navi, θερμαινόμενα καθίσματα, cruise control και ξένον είναι στην πραγματικότητα υποχρεωτική όταν X3. Ποιος σφυρίζει πάνω του και premium SUV της θα οδηγήσουν μακριά, μπορεί να σώσει τακτοποιημένο.Προδιαγραφές: BMW X3
μηχανήΤέσσερις κυλίνδρου / εμπρός κατά μήκος
Βαλβίδες / εκκεντροφόρους4 ανά κύλινδρο / 2
χωρητικότητα1995 cc
ισχύς135 kW (184 hp) σε 4000 / min
ροπή380 Nm στις 1750 / min
μέγιστη ταχύτητα210 χλμ/ώρα
0-100 km / h8.5 s
Δεξαμενή / καυσίμου67 l / ντίζελ
Κιβώτιο ταχυτήτων / κίνησηςεξατάχυτο / στους τέσσερις τροχούς
Μήκος / πλάτος / ύψος4648/1881/1661 mm
χωρητικότητα του χώρου αποσκευών550-1600 l
Απόβαρο / ωφέλιμο φορτίο1790/500 kg
Ьberblick: Τα πάντα για το BMW X3

Όταν TЬV το Χ3 συμπεριφέρεται unauffдllig

BMW X3

Η Spurstangenkцpfe η TЬV σημείωσε οκτώ φορές hдufig VerschleiЯ ως ο μέσος όρος της κατηγορίας.

Απολύτως bodenstдndig το X3 συμπεριφέρεται όταν TЬV και στο εργαστήριο. Diesel με ελαττώματα καδένα χρονισμού καθώς Γεια σου κάθε πράγμα του παρελθόντος, όπως το σπάσιμο πίσω ελατήρια. Μόνο η Spurstangenkцpfe στον μπροστινό άξονα δεν mцgen αναγκαστική οδήγηση, που verschleiЯen σύμφωνα TЬV στατιστική οκτώ hдufiger από το μέσο όρο σε αυτή την κατηγορία. Και ποιος quдlt ντίζελ μόνο για σύντομα ταξίδια, πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα φίλτρα σωματιδίων φραγμένο και Цlverdьnnung. Τώρα και στη συνέχεια να χτυπήσει ένα turbo. Σπασμωδικές κατά τους ελιγμούς, ο συμπλέκτης τετρακίνησης μπορεί να φορεθεί. Αυτό είναι επίσης ήδη. Μπράβο, ο προϋπολογισμός επιβαρύνεται από το υψηλό κόστος αγοράς και ασφάλισης αρκετό. Από τη δεύτερη γενιά X3 απαιτεί Nehmerqualitдten. Και trцstet φειδωλοί ιδιοκτήτες με υψηλή Wertstabilitдt - εάν ο εξοπλισμός είναι σωστή.

Αυτό που με εντυπωσίασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου AUTO BILD και θα πρέπει να βασίζεται σε αυτό Mдngel Kдufer η όγδοη BMW X3 auЯerdem, να δούμε την πινακοθήκη.

Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δοκιμών της BMW X3

BMW X3: Χρησιμοποιείται για δοκιμή - που έρχεται μέσω της καλύτερηςBMW X3: Χρησιμοποιείται για δοκιμή - που έρχεται μέσω της καλύτερηςBMW X3: Χρησιμοποιείται για δοκιμή - που έρχεται μέσω της καλύτερης