Opel skal, etter Mocha

Om et år etter Einfьhrung Opel Mokka nå 140 hk turbo bensinmotor kommer med forhjulsdrift. AUTO BILD er allerede drevet ham.

Etter informert om ett år Opel kommer med kanskje den viktigste stasjonen variant av mocha på markedet: 1,4-liters turbo bensinmotor med forhjulsdrift og sekstrinns manuell girkasse. Denne kombinasjonen har potensial, selger Mocha å bringe en annen høy hæl. Tross alt, Opel har solgt 2013 i Tyskland nesten 20 000 enheter av de kompakte SUVer. Motoren er den samme som i den fire-hjuls-bensin med 140 hk og 200 newtonmeter dreiemoment. Og bringer mocha også bra på tå hev. Men fьhlt forakselen regne raskt enkelt. Til tross for den tykke størrelse 215 dekk på 18-tommers hjul som er slipping Rдder i bytrafikk noen ganger ьberraschend informert om den våte asfalten. På Ьberlandfahrten og på motorveien, Mocha fьhlt betydelig bedre. Den Gдnge sekstrinns girkasse følge forgjenger, er kun forskjellen mellom den fьnften og sjette pose overgang nesten umerkelig. Siden fьnfte hдtte kцnnen bli ьbersetzt noe kraftigere.

Alt om Opel Mokka

Opel Mokka 1.4 Turbo med forhjulsdrift: Kjøring rapport - Opel skal etter MochaOpel Mokka 1.4 Turbo med forhjulsdrift: Kjøring rapport - Opel skal etter MochaOpel Mokka 1.4 Turbo med forhjulsdrift: Kjøring rapport - Opel skal etter MochaNår du skifter fra andre utstyr til fдllt at bryter reise er uvanlig lenge i midtre felt, akkurat som om du ønsker å slå av den sjette ned. Selv i høye hastigheter er det fortsatt ikke for høyt i denne Mocha å snakke. 1,7 liter CDTI med 130 hk ramler høyere og mer ubehagelig, og lukket for 1450 euro ekstra. Den mokka med 1.4 Turbo og forhjulsdrift vil koste minst 22,325 euro. Den er tilgjengelig unverstдndlicherweise til andre utstyrs "Edition", Fra 24 185 Euro er i Mocha den samme motoren i forbindelse med firehjulsdrift og sekstrinns girkasse - den fдhrt smidig og er bedre på StraЯe. Men denne komfort kunden betaler to ganger: med 1,860 euro ekstra og noe hцherem forbruk.

Fahrbericht Opel Mokka 1.4 Turbo AWD

Opel Mokka 1.4 Turbo med forhjulsdrift: Kjøring rapport - Opel skal etter MochaOpel Mokka 1.4 Turbo med forhjulsdrift: Kjøring rapport - Opel skal etter MochaOpel Mokka 1.4 Turbo med forhjulsdrift: Kjøring rapport - Opel skal etter Mocha