Brabus αναδιοργανώσουμε το Smart για

Μέχρι στιγμής, η Brabus Smart ήταν μια Jazzed Krawallbruder με μικρή Agilitдt. Με το νέο μοντέλο, дndert ότι - μόνο μερικά διαμονή Schwдchen.

Brabus αναδιοργανώσουμε το Smart για

Μικρή πόλη ψύλλων με 109 PS: Brabus παίρνει το Mцgliche από την Smart.

Ο οδηγός του μαύρου Mercedes E-Class δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Ξανά και ξανά, ο επικεφαλής γνέφει προς τα δεξιά και οι μαθητές φαίνονται στο κίτρινο Rьckspiegel ψύλλων Partout lдsst όχι η ίδια abschьtteln. Σύμφωνοι, ήμασταν με την Brabus Smart fortwo μετατρέψιμο σε ένα κυρτό οδικό LandstraЯe επειδή το πλεονέκτημα PS του sedan μεσαίου μεγέθους μειώνεται πάρα πολύ και σχεδόν ένα τόνο, διθέσια κάνει στο έπακρο 109 hp του. Αυτό το επεισόδιο από το πρώτο test drive ήδη δείχνει πόσο groЯ είναι το βήμα στο νέο Smart. Η Vorgдnger έκανε πολύ φασαρία και ήταν Gefдhrt κλειστό για Familienvдter που ήθελαν να διατηρήσουν εξωφρενικές την εμφάνισή τους στην πόλη. Πλευρική δυναμική; Λοιπόν, αυτό ήταν ένα άλλο θέμα.Νέα και δοκιμές για να Brabus

Γι 'αυτό κάθεται στο Smart Brabus Tailor Made

Με το εντυπωσιακό εμπρός Schьrzen και πίσω της Brabus δείχνει ότι αυτός είναι ένας νάνος δύναμη.

Η дndert με τη νέα παραλλαγή Brabus: Παρά το γεγονός ότι τα βαρύτερα λίγα κιλά από το Vorgдnger, ενεργεί leichtfьЯiger και άμεση. "Το μετατρόχιο μας βοηθά να ψηφίσετε", Προγραμματιστές Axel Nirk lдsst τα χαρτιά του. Γι 'αυτό δεν έγινε, οι μηχανικοί tьftelten επίσης στο πλαίσιο της Smart, το σώμα στοίχημα μειώνονται κατά δέκα χιλιοστά και έχτισε μια πιο σταθερή Dдmpfer, πηγές και σταθεροποιητές. αυτή η δυναμική μείγμα είναι Unterstьtzt από ένα σύστημα διεύθυνσης που κατευθύνουν ανταπόκριση από την κεντρική θέση. Τουλάχιστον σε καλή StraЯen το αποτέλεσμα πηγαίνει. Ο ψύλλος πόλη κατευθύνει ευχάριστη, είναι σταθερά στο StraЯe και βάζει ανώμαλο έδαφος πολύ πιο χαλαρή με τα πόδια από το Vorgдnger, η Agilitдt έχει αγοράσει με ένα επιπλέον τμήμα Hдrte.

Smart Brabus (2016): Παρουσίαση

Smart fortwo Brabus Cabrio (2016): Οδήγηση έκθεση - Brabus Smart mцbelt γιαSmart fortwo Brabus Cabrio (2016): Οδήγηση έκθεση - Brabus Smart mцbelt γιαSmart fortwo Brabus Cabrio (2016): Οδήγηση έκθεση - Brabus Smart mцbelt γιαΜόνο με μικρή τραγανή τροφίμους Schlдgen συνειδητοποιούν ότι οδηγούν σε μια σπορ έκδοση με κοντό μεταξόνιο. Αν lдsst τα μικρά αυτοκίνητα στην περιοχή των συνόρων για να πετάξει μέσα από τις στροφές, που γλιστρά καλή καρδιά και εύκολα ελεγχόμενο από όλα τα τέσσερα Rдder από το εξωτερικό προβολέα. Συνοδεύεται από την wailing θρήνο το σκούρο καουτσούκ ένωση η οποία kдmpft να έρθει σε επαφή με το Fahrbahnoberflдche. Επίσης αυλακιές και την πλευρά ανέμων δεν είναι οι καλύτεροι φίλοι των ψύλλων πόλη που ανταποκρίνεται σε αυτές τις Einflьsse σε hцheren ταχύτητες με μια αισθητή Nervositдt.

Το εσωτερικό αποκαλύπτει Schwдchen

Γι 'αυτό κάθεται στο Smart Brabus Tailor Made

Η έξυπνη πιλοτήριο ήταν ενταθούν λίγο με δέρμα και Kontrastnдhten.

Έτσι, ο δρομέας με διακριτικό εμπρός και Heckschьrzen της, συμπεριλαμβανομένων των υποδεικνυόμενων διαχύτη σικ μοιάζει, το εσωτερικό είναι Schwдchen που είναι zurьckzufьhren εν μέρει με το μοντέλο παραγωγής αποκαλύπτουν. Η Lenkradsдule δεν είναι ρυθμιζόμενο και, ως εκ τούτου lдngs δεν lдsst ιδανική θέση καθίσματος. Είτε ενισχύσει με απλωμένα τα χέρια στο τιμόνι ή πρέπει να λυγίζετε τα πόδια σας ενημέρωσε σχετικά Gebьhr. Τα σπορ καθίσματα είναι λόγω της επιπλέον επένδυση στο μάγουλο και το Sitzflдche Αν και πιο άνετα από ό, τι τη σειρά-Gestьhl, αλλά η πλευρική στήριξη εξακολουθεί να είναι verbesserungswьrdig. Επίσης, σκληρά πλαστικά στοιχεία trьben τη συνολική εντύπωση.

Brabus Rocket 900: Οδήγηση Έκθεση

Smart fortwo Brabus Cabrio (2016): Οδήγηση έκθεση - Brabus Smart mцbelt γιαSmart fortwo Brabus Cabrio (2016): Οδήγηση έκθεση - Brabus Smart mцbelt γιαSmart fortwo Brabus Cabrio (2016): Οδήγηση έκθεση - Brabus Smart mцbelt γιαΠαρουσίαση: Αυτά είναι τα έξυπνα μοντέλα Brabus

Η ьberzeugen απόδοση

Ωστόσο, τα στοιχεία των επιδόσεων είναι αρκετά μεγαλώσει. Το Smart Brabus μπορεί να είχαν μόνο με ένα εξατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που αλλάζει ακόμα πιο γρήγορα bereithдlt έλεγχο έναρξη από την έκδοση Normalo και έκλεισε το φανάρι αρχίσει Ομάδα SpaЯ. Μετά από 9,5 δευτερόλεπτα, η Cabriolet σπάει το 100-km / h σήμα και σε 165 km / h, ένα πρόωσης. Dafьr το μικρό είναι αρκετά zurьckhaltend με 4.6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και στο Zapfsдule. Αρκετά διαφορετική εμφάνιση από την τιμή. Δεδομένου ότι η schwдbisch-Βορρά-westfдlische Combo έφτασε έξω αρκετά καλά με τουλάχιστον 22.970 ευρώ. Έκλεισε οριστικά το 1000 ευρώ λιγότερα θα πάρει ьbrigens ένα Ford Fiesta ST με δερμάτινο σπορ πακέτο και 182 ίππους κάτω από το καπό.