Στα τρία-άξονα του οχήματος μέσω της ερήμου

Έξι οδηγείται Rдder, V8 turbo με 544 ίππους και ένα επιβλητικό 46 εκατοστά απόσταση από το έδαφος: Η Mercedes G 63 AMG έξι Γουίλερ σημειώνει πρόοδο σε κάθε δυνατό Gelдnde. Πρώτη έκθεση με το αυτοκίνητο από το αραβικό Wьste.

Έκλεισε για την πρώτη δοκιμή οδήγησης της G 63 AMG 6x6 Mercedes έχει επιλέξει έναν εξωτικό προορισμό: Ντουμπάι. Γύρω από την πόλη grцЯte των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δεν υπάρχει μόνο το σωστό έδαφος έκλεισε για το νέο Gelдnde τέρας, αλλά και την κατάλληλη πελατεία. Από 350.000 ευρώ οι Swabians απαιτούν κλειστή για το 544-ιπποδύναμη έξι-Γουίλερ. Είτε αξίζει τον κόπο;

Ьbersicht: Νέα και δοκιμές για την Mercedes G-Class AMG

Trailer: Mercedes G 63 AMG 6x6 Βίντεο

Το τέρας της ερήμου

Ο τύπος κιλό μπροστά μου σαν ένα μονόλιθο: groЯ, ισχυρό, απειλητικό. Στο αυστραλιανό στρατό είναι 2.000 αντίγραφα τριών αξόνων powered έκδοση στη χρήση. Αλλά αυτό το εσωτερικό προσφέρει εδώ την άνεση της S-Class: ανοιχτό καφέ δέρμα με Ziernдhten, θερμαίνεται και belьftete ατομικά καθίσματα και πίσω Alcantara ουρανό, weiЯ φωτίζεται μαρσπιέ. Κάτω από το καπό brьllt ένα twin turbo οκτώ-κυλίνδρου, η οποία wьrde δημιουργούν σχετικά με την Highway 160 km / h.

Διαβάστε επίσης: Monster AMG στο δρόμο για το Wьste

Αλλά στα Wьste άλλα ταλέντα είναι σε ζήτηση. Η G 63 AMG 6x6 lдsst πολύ προτιμούν να γιορτάσουν όπως Kцnig την Dьnen και επιπλέει σαν ένα ιπτάμενο χαλί ενημερωθεί για αμμώδη εμπόδια. Όταν το τέρας twin-turbo που ονομάζεται για το CO2 AusstoЯ καλά δεν mьsste να προσδιορίζεται σε γραμμάρια, αλλά σε χιλιόγραμμα. Στο γύρο δοκιμών από τον αραβικό Wьste ο υπολογιστής ταξιδιού θα φορτώσει μια κατανάλωση 30 λίτρα μου. Καλή προσπάθεια. Ρεάλ dьrften πιθανώς να είναι περισσότερο σαν 50 λίτρα. Αλλά ποιος κάθεται στο Цl, η οποία είναι ούτως ή άλλως Sheikh φροντίδα.

AUTO BILD 9/2013Η πλήρης έκθεση οδήγησης είναι διαθέσιμο σε AUTO BILD 9/2013 - στα καταστήματα τώρα! Για το σκοπό αυτό, στη νέα έκδοση: Το DVD στο βιβλίο - όλα τα αστέρια από τη Γενεύη σε πλήρη ταχύτητα! Και: Πετρέλαιο Σύγκριση - νέο Honda Civic κατά της Skoda, Seat Leon, Hyundai i30 και Volvo V40. Και 54 θερινά ελαστικά κλειστό για την κατηγορία των συμπαγών στη δοκιμή.

Mercedes G 63 AMG 6x6 V8 Biturbo

Mercedes G 63 AMG 6x6: Οδήγηση έκθεση - Σε έξι τροχούς μέσω του WьsteMercedes G 63 AMG 6x6: Οδήγηση έκθεση - Σε έξι τροχούς μέσω του WьsteMercedes G 63 AMG 6x6: Οδήγηση έκθεση - Σε έξι τροχούς μέσω του Wьste

Επίσης ενδιαφέρον: Δοκιμή Mercedes G 63 AMG