Η απεριόριστη ποικιλία

Στην Ολλανδία, η επιλογή των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων gьnstigen είναι τεράστια. Παίρνουμε το τεστ και να αγοράσει ένα Volvo C70.

Έτσι αβλαβή επιθυμία των φίλων Knud αρχικά ακούγεται τόσο περίπλοκο που αναπτύσσει. Μια C70 σε αυτήν. Ποιο είναι ακόμα ένα πραγματικό Volvo με Fьnfzylinder και μια πραγματική μετατρέψιμο με υφασμάτινη οροφή. Αλλά αυτά, όπως η ειδική συλλογή έκδοση με τα καθίσματα auffдlligen στην Τοσκάνη Μπράουν. Και το καλύτερο με την αφαιρούμενη οροφή κλειστή για χρήση χειμώνα και Anhдngekupplung κλειστή για το μικρό τροχόσπιτο. Οτιδήποτε άλλο; Η προσφορά στη Γερμανία Bцrsen πηγαίνει ακόμη και χωρίς σκληρή οροφή και τα άγκιστρα που μπορεί να nachrьsten, στο μηδέν. Αλλά αυτό που έχουμε σαφή όρια, το Euro και το Διαδίκτυο; Η θέα στην Ολλανδία είναι να χτυπήσει.window.clearLoanAmount = λειτουργία () {jQuery ( '# ποσό'). val (jQuery ( '# ποσό'). val ()Επανατοποθετήστε ( '', '')Επανατοποθετήστε ( '€', '')Επανατοποθετήστε ( '', '')Επανατοποθετήστε ( '', '')Επανατοποθετήστε ( '% 80' '')Επανατοποθετήστε ( '€', ''))?}?

Οι γκρι τιτανίου μετατρέψιμα περίπτερα, έχει ήδη διαμορφωθεί ως hдtte Knud ως ένα νέο αυτοκίνητο. Η πρώτη επαφή με τον κλάδο των αυτοκινήτων Seldenrijk στο Harderwijk λίγο πριν IJsselmeer δημιουργεί εμπιστοσύνη. Σε σταθερή αγγλικά Verkдufer Αριάν de Bijl περιγράφει την erklдrt κατάσταση αμέσως με συμφωνία κράτησης. Λίγες μέρες spдter αρχίσουμε gen Ολλανδία. 400 χιλιόμετρα από το Αμβούργο δεν είναι μικρό, αλλά Φρανκφούρτη έχει wдre περαιτέρω.Ьberblick: Νέα και δοκιμές για τη Volvo C70

Η διαδρομή έχει αποδώσει καρπούς: Η gefдllt Σουηδός

Volvo C70

Η Qualitдt το πιλοτήριο είναι καλό. Δερμάτινα στην Τοσκάνη Brown ήταν η "συλλογή" διατηρούνται.

Η πρώτη εντύπωση είναι σωστή. Από μικρές γρατσουνιές στάθμευσης στην άκρη του StoЯstangen, δεν θα αποκαλύψει η σπάνια συλλογή Convertible zwцlfeinhalb του χρόνια. Ο εξοπλισμός είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικά καθίσματα, κλιματισμό και Dolby surround ηχητικό σύστημα (η πρώτη ήταν εκεί σε ένα εργοστάσιο αυτοκινήτων) εντελώς. Επίσης, ο κινητήρας ξεκινά άμεσα και ομαλά να πέσει αμέσως στην κλειστή για το τυπικό καπνιστή άνθηση της Volvo Fьnfzylinder. Αυτή η 200-ιπποδύναμη turbo-Soft είναι το ιδανικό συμβιβασμό μεταξύ της κάπως schwachbrьstigen δύο-λίτρων κάνει 163 hp και τη βίαιη Τ5 με 240 hp, το προσάναμμα του σώματος verwindungsfreudigen.Μεταχειρισμένα Test: Volvo C70 - Η απεριόριστη ποικιλία

AUTO BILD αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Όλα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο προσφέρει Volvo C70

Οι πρόσθετες δαπάνες για τις εισαγωγές είναι ελάχιστη

εγγραφής των εξαγωγών

Έκλεισε για τους κωδικούς εξαγωγή 150 ευρώ που δημιουργούνται επί τόπου και δύο εβδομάδες εφαρμόζονται.

αυτοκίνητο δοκιμής και οι διαπραγματεύσεις anschlieЯende παρόμοιες με αυτές σε μια γερμανική αντιπροσωπεία. Μετά τη σύναψη της σύμβασης, αλλά η Niederlдnder ατού: Η αναγκαία κλειστό για εξαγωγή επίσημο πιστοποιητικό hдlt το Διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά για να εκτυπώσετε έτοιμη την πλάκα προσωρινή άδεια (150 ευρώ) καθιστά το ίδιο το Verkдufer και τελείωσε στο χώρο του ξενοδοχείου. Knud σύντροφο είναι κάτι και πληρώνει τοις μετρητοίς. Εναλλακτικά wдre προηγουμένως mцglich μια Ьberweisung. Στο σπίτι, ο Σουηδός νέα γερμανική TЬV παίρνει κλειστό για 100 ευρώ. Λείπει όπως στην περίπτωσή μας, το πιστοποιητικό COC από τον κατασκευαστή, δελτίο δεδομένων κλειστό για 40 ευρώ εξακολουθεί να fдllig. Οι γερμανικές εφημερίδες είναι από το γραφείο στο γραφείο εγγραφής. Στο Διαδίκτυο, Knud πυροβόλησε ακόμη και ένα εγχειρίδιο χρήσης στα γερμανικά. Σπούδασε μέχρι τις πρώτες ανοικτές ημέρες Frьhjahr.

Αυτό που με εντυπωσίασε στο αυτοκίνητο της δοκιμής μας, και πώς θα πρέπει να Mдngel Kдufer η όγδοη Volvo C70, να δούμε την πινακοθήκη. Το άρθρο vollstдndigen με όλα τα στοιχεία και τους πίνακες είναι σε απευθείας σύνδεση άρθρο αρχείο ως PDF κατεβάσετε.

Μεταχειρισμένα εισαγωγής: Volvo C70 στη δοκιμή

Μεταχειρισμένα Test: Volvo C70 - Η απεριόριστη ποικιλίαΜεταχειρισμένα Test: Volvo C70 - Η απεριόριστη ποικιλίαΜεταχειρισμένα Test: Volvo C70 - Η απεριόριστη ποικιλία
Προδιαγραφές: Volvo C70 2.4 T Συλλογή
μηχανήΠέντε-κύλινδρος / εμπρόσθιο εγκάρσιο
Βαλβίδες / εκκεντροφόρους4 ανά κύλινδρο / 2
χωρητικότητα2435 cc
ισχύς147 kW (200 hp) σε 5700 / min
ροπή285 Nm στις 1800-5000 / min
μέγιστη ταχύτητα210 χλμ/ώρα
0-100 km / h9.0 s
Δεξαμενή / καυσίμου68 l / Super
Κιβώτιο ταχυτήτων / κίνησηςΠέντε-τάχυτο αυτόματο / Μέτωπο
Μήκος / πλάτος / ύψος4716/1817/1429 mm
χωρητικότητα του χώρου αποσκευών262 l
Απόβαρο / ωφέλιμο φορτίο1671/339 kg

Μεταχειρισμένα εισαγωγή αυτοκινήτων: Volvo C70

Μεταχειρισμένα εισαγωγή αυτοκινήτων: Volvo C70

Το πλήρες άρθρο είναι πλέον διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό αρχείο το άρθρο μας. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την αρχική διάταξη φυλλαδίου ως έγγραφο PDF. Το άρθρο ασχολείται με το Volvo C70 2.4 T Collection (χρησιμοποιείται αυτοκίνητο δοκιμής).

δημοσιεύουμε:

01/29/2016

Τιμή:

1.00 Ђ