Styler εσωτερικές αξίες

Δέκτης Abt αντλίες το Q7 τεράστια. Breitbaukit, ζάντες 22-ιντσών και απόδοσης εξευγενισμός το SUV για να QS7. AUTO BILD τον οδήγησε!

Ποιος αγαπάει την εμφάνιση groЯen, πρέπει zwдngen 488 GTB ή να πάρει μια πολεμική σούπερ σπορ όπως η Lamborghini Aventador in-house είσοδο σε μια Ferrari. Επειδή με την αναστατωμένα Audi Q7 δείχνει δέκτη Abt, ότι ένα SUV μπορεί να είναι ένα αστέρι. Και τότε, επίσης, μια ωραία-ηχώντας όνομα πρέπει natьrlich πριν από: "QS7" heiЯt το GroЯe από τη θεραπεία ηγούμενο. AUTO BILD είναι να τον κινείται.Τα πάντα για τη βάση: Audi Q7

Η οπτική υπόσχεται 600 hp

Abt Audi QS7

Το τροποποιημένο Abt QS7 κυλά στις 22-Zцllern με ελαστικά 305er.

Εκείνοι που επιλέγουν κλειστό για Courage Under πακέτο αμάξωμα που κάνει το πολυτελές SUV με τους τέσσερις κύκλους για πρωταγωνιστής στην nдchsten τέλος-ταινίες. Το προαιρετικό ευρύ σώμα Aero Πακέτο Allgдuer blдst από τα μάγουλά του, τόσο πυκνά, όταν hдtte τουλάχιστον 600 ίππους κάτω από το καπό. Η μηχανοκίνηση της Abt QS7 είναι συγκριτικά unspektakulдr. Τα τρία λίτρα groЯe common rail diesel V6 του Q7 με 272 hp και 600 Nm ενισχύεται από ένα κινητήρα geдnderte ηλεκτρονικά με 325 hp. Τίποτα δεν μπορείτε να δώσουμε έμφαση στην καθημερινή ζωή για μερικά χιλιόμετρα, επειδή το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης της ροπής 680 Nm είναι πραγματικά spьrbar. Επιπλέον, η Hцchstgeschwindigkeit erhцht έξι km / h σε την κομψή, σπορ 240 km / h και επιτάχυνση 0 έως 100, το μοντέλο ηγούμενο αυξάνει επίσης το σειριακό Q7 από μερικά δέκατα.ταχύτερη Q7 ντίζελ της Audi: Audi SQ7 με τρία τούρμπο

ταιριάζουν υποδειγματική

Allgäu Styler

Η επεξεργασία των πολυάριθμων συστατικών ρύθμιση είναι υποδειγματική και όλα τα επίπεδα εργοστάσιο.

Παρά το mдchtigen Rдderwerks τη συνολική ψηφοφορία σε συνδυασμό με τη μεταβλητή ανάρτηση αέρα είναι παραδειγματική και αρκετά άνετα. Το ντίζελ verwцhnt εξακύλινδρος με πραγματικά Langstreckenqualitдten. Έχει οφείλεται στην άριστη συντονισμένοι οκτώ-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με χαμηλές στροφές του κινητήρα να λειτουργεί πιο αθόρυβα και διακριτικά στο παρασκήνιο, wдhrend τετρακίνηση δεν Mьhe να φέρει το 680 ​​Nm ροπής προς την άσφαλτο.

Νέο Audi (από το 2022)

Abt-Audi QS7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Styler εσωτερικές αξίεςAbt-Audi QS7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Styler εσωτερικές αξίεςAbt-Audi QS7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Styler εσωτερικές αξίεςΑκόμη και εκείνοι που γρήγορα θα είναι στο δρόμο, δεν enttдuscht από ελαφρώς ενισχυμένη diesel V6. Είναι ισχυρό, εύκολο να γυρίσει και όλα με φειδώ. Έτσι, η Meier παραγωγής ενέργειας του ντίζελ lдsst κινούνται με οκτώ λίτρα ντίζελ στην καθημερινή ζωή, παρά το βάρος mдchtigen του 2,1 τόνους και mдchtiger 22-Zцller. Ποιος είναι διστακτικά ταξιδεύουν με GasfuЯ και το πρόγραμμα οδήγησης, ακόμα και μπούκλες μέχρι πλησίασε το σήμα επτά-λίτρων. Αλλά τελικά είναι η εμφάνιση που κάνει τη μουσική στο SUV Poser. Η AuЯendesign της ενημερωθείτε για fьnf μέτρα μήκος και επεκτατική μεγάλη Abt Audi QS7 είναι απλά spektakulдr.

Rode σε ABTS 730-ιπποδύναμη βαγόνι σταθμό

Abt-Audi QS7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Styler εσωτερικές αξίεςAbt-Audi QS7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Styler εσωτερικές αξίεςAbt-Audi QS7 (2016): Οδήγηση έκθεση - Styler εσωτερικές αξίεςCourage Under πακέτο Abt κοστίζει περίπου 30.000 ευρώ

Allgäu Styler

Σχεδόν ένα Schnдppchen: 2.990 ευρώ επιπλέον κλειστό για την αύξηση της παραγωγής των 53 ίππων (χωρίς ΦΠΑ € 265 TЬV και συναρμολόγησης.).

Εκείνοι που επιλέγουν κλειστό για ένα QS7, έκλεισε για την απόδοση και το αυτοκίνητο είναι υποδεέστερη, επειδή η εμφάνιση κάνει τη μουσική? τουλάχιστον αν κάποιος επιλέγει κλειστή για το ευρύ πακέτο σώμα που ήδη θα κοστίσει 7560 ευρώ άβαφη βασική τιμή. Με βαφή επιθυμία, αποστάτες τροχών και ένα ατμοσφαιρικό 22-ιντσών τροχού, το πρόσθετο κόστος σχεδόν διπλασιάζεται. στυλ εντελώς η τιμή του εξευγενισμένου Q7 ανεβαίνει να ενημερωθεί για 90.000 ευρώ, 62.000 ευρώ, που αναλογεί στη βάση.