θυελλώδη Premiere

Τον Ιούνιο του 2012, η ​​VW Golf GTI Cabrio έρχεται. Σε εννέα δευτερόλεπτα, το GTI είναι ανοιχτή, πηγαίνει στο σημείο 7.3 δευτερόλεπτα για πρώτη έξοδο 100 χιλιόμετρα στο γρηγορότερο Golf Cabrio!

Το κόκκινο είναι το σύμβολο κλειστό για την αγάπη, το σεξ και τον ενθουσιασμό - και το ιδανικό χρώμα κλείσει για αυτό το SpaЯmacher ευάερο. Έκλεισε για Wohlfьhlklima τα πρώτα σπορ καθίσματα VW Golf GTI Cabriolet engumschlieЯende μπροστά και ένα εύχρηστο τιμόνι. Καρό ύφασμα και ασημί στοιχεία φωτίζουν το μαύρο εσωτερικό. Ο χώρος είναι καλή, ακριβώς στη δεύτερη σειρά είναι σφιχτή. Οι προετοιμασίες για ηλιοθεραπεία κάνει λύση: η Stoffmьtze αναδύεται σε μόλις εννέα δευτερόλεπτα. Και το πάτημα ενός κουμπιού, ηλεκτρο-υδραυλικά και up tempo 30 - μεγάλη! Ακριβώς όπως ο κινητήρας: έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο με 210 hp κάνει την πρώτη ανοιχτή Golf GTI ένας άπληστος Sprint σκύλα. Από το μηδέν στα 100 km / h θα κάνει σε 7,3 δευτερόλεπτα anschlieЯend έως 237 km / h. Αυτό καθιστά την εξωτερική GTI το γρηγορότερο Golf Cabriolet ποτέ.

Ьbersicht: Νέα και δοκιμές για VW Golf GTI

Εικόνες: VW Golf GTI Μαύρο Δυναμική

VW Golf GTI Cabriolet: Οδήγηση έκθεση - Stьrmische PremiereVW Golf GTI Cabriolet: Οδήγηση έκθεση - Stьrmische PremiereVW Golf GTI Cabriolet: Οδήγηση έκθεση - Stьrmische PremiereAxel Sülwald στο VW Golf GTI Cabrio

EngumschlieЯende σπορ καθίσματα με σχήμα διαμαντιού και ένα εύχρηστο τιμόνι: Η Wohlfьhlfaktor στο VW Golf GTI Cabrio είναι υψηλή.

Με το μεγάλο κιβώτιο DSG μετά από όλα, ακόμα 235 χλμ/ώρα επιτυγχάνονται. Μια χαρά καθώς απαλά Gдnge αντικατασταθεί με ένα παρήγορο αποσύμπλεξη Wroomm! Ο παράγοντας διασκέδαση όταν η εξωτερική Βόλφσμπουργκ είναι natьrlich υψηλή. Με σπορ ανάρτηση του από το ανοιχτό GTI είναι καλά στην StraЯe, είναι ευκίνητος γύρω από τη γωνία. Ο αθλητισμός και το πάθος κάτω από τα αστέρια έρχονται σε μια τιμή: Στα 31.350 ευρώ από σας πηγαίνει. Μετά από όλα, μεταξύ άλλων, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και ένα σύστημα ήχου είναι που περιέχονται σε αυτήν.

Διαβάστε επίσης: VW Golf GTI Μαύρο Δυναμική στο Wцrthersee