Porsche-killer με την εγγύηση του πόνου!

Παράφρων 214 χλμ/ώρα γρήγορα και σε τέσσερα δευτερόλεπτα από 0 έως 100 - πρώτη βόλτα με το Honda Μέση θεριστής, το ταχύτερο Rasenmдher τον κόσμο. Ο πόνος ας με ...

Βίντεο: Honda Μέση θεριστής

Η ταχύτερη μηχανή του γκαζόν στον κόσμο

Honda έχει δημιουργήσει ένα μικρό τέρας: με 109-ιπποδύναμη του V 2 της Mean Μηχανή κουρέματος (κοινή Mдher) δεν είναι ένα κανονικό Aufsitzrasenmдher. Είναι μια μηχανή αγώνων, gekьrt από το Guinness Book of World Records για την ταχύτερη Rasenmдher τον κόσμο. Είχαμε τη δυνατότητα να αγωνιστώ μαζί του - και mдhen! Στις μικρές έδρες Cobra κάδου (ειδική παραγγελία) ταιριάζουν μόνο αρκετά στενό Hьften, μέγιστη διάμετρος: 50 cm. Έτσι δεματοποίησης, δεματοποίησης και θρόισμα - κάθεστε εκεί σαν λουκάνικο στο Pelle. Γάντια, κοστούμι μοτοσικλέτα και το κράνος είναι υποχρεωτικά. Έρχεται το 2,48 μέτρο μήκος και 1,26 μέτρα πλάτος κουτί με τα στενά μεταξόνιο σε υψηλές ταχύτητες σε όλη, υπάρχει ακόμη ανατροπή κινδύνου.

Μέχρι στιγμής, ο καθένας έχει τον abgewьrgt

Πρώτη βόλτα με τις μηχανές κουρέματος αγώνων

Hцllenritt: Team Dynamics τελεί υπό ιδανικές συνθήκες τελική ταχύτητα των 214 χλμ/ώρα!

Αρκετά θεωρία, έτρεξε κάτω στην επιχείρηση. Εκκίνηση και - abgewьrgt! Κανένα πρόβλημα, μου λένε, μέχρι στιγμής κάθε hдtte "Anfдnger" η Μέση θεριστής abgewьrgt πρώτη φορά. Εντάξει, τιμή σωθεί. Και μετά από μερικές προσπάθειες, η Gespьr έφτασε: Τώρα είναι η V2 τετράχρονος κινητήρας από Honda Firestorm να σηκωθεί να επιταχύνει και προσεκτικά τα πλήκτρα στο σημείο άλεσης. Κλειστά για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, η Μέση θεριστής φαίνεται να ρίξει τα πρώτα λίγα μέτρα πριν, όπως αργή κίνηση - Έκρηξη - το κεφάλι ασφαλίσει πίσω για λίγο και Rьpel-Mдher σκάει σαν μια σφαίρα στο μέτωπο. του φωτός 140 χιλιόγραμμο Mean Μηχανή κουρέματος επιταχύνει στα 100 km / h σε τέσσερα δευτερόλεπτα. Μια δύναμη αναλογία βάρους 540 hp ανά τόνο για την - Porsche δολοφόνος!

Αφιλτράριστο η Lдrm είναι gesundheitsschдdlich

Πρώτη βόλτα με τις μηχανές κουρέματος αγώνων

Ακριβώς ένα κάλυμμα: Κάτω από το σάκο συλλογής κολλήσει ψύξη νερό και το λάδι και το ρεζερβουάρ καυσίμου.

Πηγαίνει στην πρώτη στροφή. Χωρίς Servounterstьtzung το Τέρας πρέπει να τηρούνται από τους πήχεις στο προσκήνιο με όλη τη δύναμή σας. Αλλά με μια σταθερή λαβή, το τιμόνι ενός '58 Morris Minor fьhren lдsst prдzise. Καθαρό αίσθηση go-kart. Η διαδοχική 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο μετατοπίζεται ενημερωμένοι για δύο κόκκινα Knцpfe στο τιμόνι. Σε κάθε αλλαγή που σκάει μεταλλικό κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Όπως και το Mьndungsfeuer ένα πολυβόλο, που κροταλίζει από το σωλήνα της εξάτμισης Scorpion. 98 ντεσιμπέλ κατά την πρώτη δοκιμή, υπήρχαν ακόμη χωρίς top 130 dB - ακριβώς όπως ένα μαχητικό και ανατινάξεις gesundheitsschдdlich.

Τι άνεση;

Εκτός από τις πλαγιές κάθε μικρό πισινό καμπούρα και τους μηρούς έχασε ένα πιπέρι τελειώνει χτύπημα. Ωχ! Άνεση; Λάθος! Έτσι, ο οποίος θέλει τα δύο ηλεκτροκίνητες κοπής κάτω από τα fiberglass καλύπτουν με 4000 U / min περιστρέφεται για να Mдhen, πρέπει να επιλέξετε ένα επίπεδο Rasenflдche. Στα 25 χλμ / ώρα, η dafьr Μέση θεριστής λειτουργεί δύο φορές τόσο γρήγορα όσο gewцhnlichen της Brьder.

Honda Μέση θεριστής

Honda Μέση θεριστής Aufsitzrasenmдher: Οδήγηση Έκθεση - Porsche δολοφόνος με την εγγύηση του πόνου!Honda Μέση θεριστής Aufsitzrasenmдher: Οδήγηση Έκθεση - Porsche δολοφόνος με την εγγύηση του πόνου!Honda Μέση θεριστής Aufsitzrasenmдher: Οδήγηση Έκθεση - Porsche δολοφόνος με την εγγύηση του πόνου!Χωρίς Mдhen και στην άσφαλτο πρόκειται natьrlich πολύ snappier. Όταν ο κεραυνός Μηχανή κουρέματος με 9000 U / min, 109 hp και 96 Nm ροπής στο Hinterrдdern ενημερώνεται για το δρομολόγιο, είναι σχεδόν καθόλου χρόνο για να εξετάσουμε τη μονάδα ταχύμετρο. Ποια είναι ήδη δύσκολο να διαβάσει επειδή προέρχεται από μια μοτοσικλέτα και έπρεπε να εγκατασταθεί κάθετα. Το παγκόσμιο ρεκόρ στην Ισπανία η Μέση θεριστής επιτυγχάνεται μια μέση ταχύτητα των 187,6 χλμ/ώρα. Honda schдtzt το Hцchstgeschwindigkeit έως 210 km / h. Οι προγραμματιστές της ομάδας Dynamics έχουν τεθεί υπό ιδανικές συνθήκες tatsдchlich ήδη σε 214 km / h. Ακόμη και τόλμησε να οδηγήσει στην μηχανή, δεν έχετε καμία αμφιβολία. ungestьmer Vorwдrtsdrang του δίνει μια ευρεία χαμόγελο στο πρόσωπό του, τον πόνο - τουλάχιστον κλείσει προς το παρόν - και πέταξε μακριά. Δυστυχώς, ο ταχύτερος Aufsitzrasenmдher τον κόσμο είναι ένα one-off - και unverkдuflich.

Έτσι fдhrt το Honda Μέση θεριστής

Honda Μέση θεριστής Aufsitzrasenmдher: Οδήγηση Έκθεση - Porsche δολοφόνος με την εγγύηση του πόνου!Honda Μέση θεριστής Aufsitzrasenmдher: Οδήγηση Έκθεση - Porsche δολοφόνος με την εγγύηση του πόνου!Honda Μέση θεριστής Aufsitzrasenmдher: Οδήγηση Έκθεση - Porsche δολοφόνος με την εγγύηση του πόνου!