Έτσι βραχιόνιο μονάδες το GT-R Nismo

Satte PS 600, να ενημερώνεται σχετικά με 315 Km / h - το Nissan GT-R Nismo υπόσχεται καθαρό Renngefьhl. Οδηγήσαμε το ιαπωνικό Asphaltfrдse.

Το Nissan GT-R Nismo (που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία ενός ρεκόρ γύρου στη βόρεια βρόχο του Nьrburgrings) παρέχει 600 hp. Αυτά είναι και πάλι 51 HP περισσότερο από το "κανονικός" GT-R έχει να προσφέρει. Η αύξηση αυτή οφείλεται το GT-R-κορυφαία έκδοση με διάμετρο δύο υπερσυμπιεστές grцЯeren της έκδοσης GT3 αγωνιστικά. Έτσι, η αύξηση των επιδόσεων δεν σαρώνει τα 1,8 τόνων αυτοκίνητα έξω από την πίστα, οι μηχανικοί έπρεπε να βελτιώσει την αεροδυναμική. Επιθετική StoЯfдnger, κόψτε τη βάση του κινητήρα και πίσω αεροτομή άνθρακα χαμηλώσει το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου, ανησυχούν στα 300 km / H έπαυσε για 100 kg κάθετης δύναμης. Είμαστε το GT-R Nismo κάτω από την Sodegaura Forest Raceway στην Ιαπωνία.Έτσι, η Nissan GT-R fдhrt 2014

Στη συνέχεια, η fдhrt 370Z Nismo

Nissan GT-R Nismo και Ν επίθεση Συσκευασία: Έκθεση Οδήγηση - Έτσι βραχιόνιο fдhrt το GT-R NismoNissan GT-R Nismo και Ν επίθεση Συσκευασία: Έκθεση Οδήγηση - Έτσι βραχιόνιο fдhrt το GT-R NismoNissan GT-R Nismo και Ν επίθεση Συσκευασία: Έκθεση Οδήγηση - Έτσι βραχιόνιο fдhrt το GT-R NismoΗ επιτάχυνση των 3,8 λίτρων V6 bi-turbo των πολιτών GT-R είναι ήδη μια δύναμη. Τι κάνει αυτό το κινητήρα στο Nismo εξαπέλυσε στην εξουσία, αλλά πηγαίνει πολύ πέρα ​​από darьber. Ο κινητήρας ουρλιάζει σαν ένα τρελό ορδή οπαδοί του Justin Bieber. 652 αντί των 632 Nm μέγιστης ροπής drьcken στον στροφαλοφόρο άξονα. Έκπληξη δεν wдre όταν η Nismo ακόμη και το ρωγμές 100 χλμ/ώρα ακόμα κάτω από τα 2.7 δευτερόλεπτα θηριοδαμαστής αδελφός ή κορυφές του, η οποία Hцchstgeschwindigkeit 315 km / h. Φοβάται να χάσει τον έλεγχο με τόση δύναμη που δεν προέρχονται από την αρχή. Σίγουρα η Nismo lдsst ενημερώθηκε για τις άμεσες fьhren τιμονιού πολύ το σώμα πιέζεται στο πάτωμα, για να τηρήσουμε τα νέα μαλακά ελαστικά Dunlop στο StraЯe.

Sticks όπως τσίχλες πάνω στο StraЯe

Βίντεο: Nissan GT-R Nismo

Έτσι βάναυση είναι το GT-R Nismo

Το άριστο χειρισμό αυτής της ιαπωνικής Asphaltfrдse δεν reiЯt σε καμπύλες. Πρόσφατα αναπτύχθηκε McPherson μπροστά διπλά ψαλίδια Aufhдngung φροντίδα για την είσοδο της στροφής κλειστό για Stabilitдt και να κρατήσει το Rдder παρά την υψηλή πλευρική δύναμη επιτάχυνσης με ασφάλεια στο δρόμο. Όχι πιό σύντομα είναι η κορυφή έφτασε, έρχεται και πάλι: αυτό spьrbare Leistungsstдrke κατά την επιτάχυνση. Όπως ένα βέλος schieЯt της Nismo από την έξοδο γωνία. Το σώμα απαξιεί μόλις το ένα χιλιοστό έως τα αριστερά ή προς τα δεξιά, είναι ακόμα πιο άκαμπτο από το απλό GT-R, χάρη στη νέα ομόλογα κόλλα. Έτσι, το πλαίσιο δεν beeintrдchtigt από τροχαίο κίνηση ακόμα και κάτω από ακραίες φορτίο. Επιπλέον, δίνουν νέα ελατήρια και ένα Dдmpferabstimmung σύμφωνα με το μοντέλο GT3 είναι ένα καλό και δεν είναι πολύ δύσκολο Σχόλια ενημερωθεί για τις συνθήκες του εδάφους.

Νέα και δοκιμές για το Nissan GT-R

Nissan GT-R Nismo

Περισσότερα εξόδου: Ν επίθεση Πακέτο κλειστή για το GT-R Nismo.

Και Nissan είναι ένα ακόμα. Επειδή κλειστό για το ρεκόρ γύρου στο Nordschleife του GT-R Nismo ήρθε με το λεγόμενο Track-Pack για χρήση. Αυτό περιλαμβάνει ακόμη και ελαφρύτερο καθίσματα, ρυθμιζόμενο πίσω αεροτομή, πιο αεροδυναμικά εξαρτήματα και πάλι εξευγενισμένα Dдmpferabstimmung. Η πρώτη βόλτα στο χρόνο ακόμα καμουφλαρισμένη Nismo Track Pack έχει δείξει ότι το τελευταίο στάδιο της εξέλιξης ακόμα συσκευάζει ένα: Επιταχύνει περισσότερο σθένος, ένα ίχνος είναι πιο πλούσια από τις καμπύλες StraЯe και fдhrt πιο γρήγορα. Το GT-R Nismo προσφέρεται στη Γερμανία χωρίς πακέτο κομμάτι από το καλοκαίρι του 2014. Οι τιμές ξεκινούν από 149.990 ευρώ - το μόνο άσχημα νέα για το GT-R Nismo.Το κόστος της Nissan GT-R Nismo

Έτσι, η Nissan GT-R fдhrt MY 2014

Nissan GT-R Nismo και Ν επίθεση Συσκευασία: Έκθεση Οδήγηση - Έτσι βραχιόνιο fдhrt το GT-R NismoNissan GT-R Nismo και Ν επίθεση Συσκευασία: Έκθεση Οδήγηση - Έτσι βραχιόνιο fдhrt το GT-R NismoNissan GT-R Nismo και Ν επίθεση Συσκευασία: Έκθεση Οδήγηση - Έτσι βραχιόνιο fдhrt το GT-R NismoΠροδιαγραφές Nissan GT-R Nismo • Ο κινητήρας V6 Bi-Turbo • Ισχύς 600 hp • 0-100 km / h 2,7 sec • Μέγιστη ενημέρωσε περίπου 315 km / h • Τιμή 149.990 € • Έναρξη Καλοκαίρι 2014.