Velg de digitale trendsettere!

GroЯe lesernes avstemning i 14 kategorier: AUTO BILD og Computer Bild tildelt for fьnften tid Connected Car Award. Stem og vinn en Opel Astra ON!

Koblet Car fortsatt høres ut som en fremtidig utgave. Men stengt for AUTO BILD og Computer Bild det er nesten gammelt hat. Vi informerer Siden 2013 informert om trender i nettverks bil. For fьnften gang vi gi Connected Car Awards. Awards som går ikke bare til denne bransjen. Flere og flere leverandører som Continental og Bosch har med førerassistansesystemer og autonome kjører sin Hдnde i spillet. AuЯerdem telekommunikasjon industrien er i nettverk og mer viktig og Mobilitдtsdienste som car2go og DriveNow for å rydde vei for fullt autonom kjøring. Utviklingen vi har berьcksichtigt i diesjдhrigen nominasjoner. For første gang, er området bobil aufgefьhrt med som bare oppdaget nettverk stengt for seg selv, og for første gang en jury bestående av Computer Bild og AUTO BILD informert om bilen vil stemme med den beste Konnektivitдt.

Koblet Car Award 2017

Hovedpremien: Opel Astra PÅ

Opel Astra ON

Hovedpremien: Vinn en Opel Astra PÅ verdt 28.000 euro.

Deltakelse i Connected Car Award 2017 av AUTO BILD og Computer Bild verdt det! Vinn en Opel Astra PÅ verdt 28.000 euro. ON-spesialutførelse er godt koblet til og montert topp. Den omfattende støtten er OnStar med WLANHotspot, Apple og Android carplay bil stengt for Verknьpfung med smarttelefonen og Navi 900 IntelliLink åtte tommers berøringsskjerm groЯem er om bord på fьnftьrigen kompakt. Andre priser på Connected Car Award syv Dashcams Bil DVR-318 fra Rollei verdsatt til 159.99 euro, to smartphones Honor 6x hvert på 249 euro og en Apple iPad Mini verdt 425 euro. Wдhlen i 13 kategorier dine favoritter, vinneren i kategorien "Bil med best Konnektivitдt" bestemmer redaksjonell jury. Gi hver kategori én stemme hver. Slik at du delta i trekningen ,, du har til å forlate persцnlichen data på slutten av stemmegivningen.

Koblet Car Award 2017

Alle priser: Connected Car Award 2017

Koblet Car Award 2017 - Du Wдhlen de digitale trendsettere!Koblet Car Award 2017 - Du Wдhlen de digitale trendsettere!Koblet Car Award 2017 - Du Wдhlen de digitale trendsettere!Merk: Premiene vil bli trukket på slutten av hver deltaker. Ansatte i Axel Springer-konsernet, alle samarbeidspartnere og deres Angehцrige er utelukket fra konkurransen. Også ekskludert alle personer som bor auЯerhalb Forbundsrepublikken Tyskland. Juridisk og kontanter er utelukket. Stengt for gjennomføring av konkurransen deltar også betingelser for konkurranser av autobild.de gjelder. Fristen for påmelding er 12 november 2017.