Bygg ditt eget drivhus: enkle instruksjoner og tips

Bygg ditt eget drivhus: enkle instruksjoner og tips

I denne artikkelen tilbyr vi en kreativ ide for folk som liker å mestre på fritiden - å bygge et drivhus selv! Fordi drivhuset er nødvendig for enhver hage - hvor du kan dyrke frukt og grønnsaker hele året, eller holde blomster i vinter er slik at de ikke fryser. Nedenfor finner du detaljerte instruksjoner om hvordan du selv bygger et drivhus, og hvilke er de viktigste betingelsene for dette. La det inspirere deg!

Bygg ditt eget drivhus - Forberedelse

Drivhus selvbygget moderne utseendeDrivhus stabilt stål og glassGreenhouse enkel konstruksjonsmanual

Greenhouse bygge hage fordeler

DIY ideer hage drivhusbygging selvÅ bygge et drivhus selv er en krevende oppgave, og hvis du ikke er en erfaren handyman, er det best å legge det til fagfolkene. Først og fremst bør du vite hva slags drivhus du vil ha i hagen din: et frøhus der temperaturen ikke overstiger 12 ° C; men en temperaturkontrollert drivhus, som er mer enn det som kan brukes hele året, eller mer av et drivhus for planter med spesielle behov, for eksempel appelsiner, sitroner, etc. Her tilbyr vi en guide til klassisk, nedsunket drivhus med flushfloor foundation, kan nettverket være Finn også andre forslag du kanskje også liker. For det andre er det viktig å finne det ideelle stedet for drivhuset - det skal være skjermet fra vinden og muligens orientert mot sør.

Bygg ditt eget drivhus - nødvendige materialer

Drivhus stor stabil konstruksjon

Drivhuset selv bygger nødvendige materialer

Drivhusbyggingstips og instruksjoner

1

Drivhuset selv bygger trinnvis

For å bygge et klassisk drivhus i henhold til våre instruksjoner, trenger du følgende materialer:
• 8 kvadratiske steiner, 200 cm lange
• 8 kvadratiske steiner, 100 cm lange
• 7 kvadratiske steiner, 90 cm lange
• 4 kvadratiske steiner, 150 cm lange
• 4 kvadratiske steiner, 55 cm lange
• 1 squarewood, 160 cm lang
• 2 kvadratiske steiner, 92,5 cm lange
• 28 rette kroker, 3,5 × 40 mm (M4)
• 8 vidvinkel, 40x40x40 mm
• 28 Ӧ
• Treskruer, 5 × 80 mm
• drivhusfilm
• takfilt
• Treprimer
• negler

Drivhus bygger deg selv - detaljerte instruksjoner

Greenhouse bygger kreative DIY ideer selv

Drivhuset selv bygger nyttige tips

Drivhus bygger deg selv forberedelse

DIY ideer til å bygge et drivhus

Drivhuset selv bygger ordningen

Først må du forsiktig tømme treet for å gjøre det værbestandig og la det tørke godt. Den 200 cm lange firkantede tømmeret skal senere sitte fast i bakken, så du kle på dette ca 30 cm høyt med takfilt. Den grunnleggende konstruksjonen består av fire identiske elementer. For hver du trenger 6 firkantet tre - to 200 cm lange, en 150 cm lang, en 55 cm lang og to 100 cm lang. I rette vinkler skru 150 cm lang firkant ved til det 2 meter lange treet. Bruk en vinkelforbindelse. Deretter festes det 55 cm lange treet med en skrue midt i det korte treet. Det skrånende taket danner to 1 meter lange firkantede fliser. De skal sages i den ene enden på riktig skråning og festes slik at en 90 ° vinkel oppstår på toppen. For de andre tre elementene gjenta samme prosess.

Klipp og fest drivhusfilmen

Bygg et drivhus selv

Hage landskapsarbeid drivhus bygge deg selv

DIY drivhus konstruksjon manual

Drivhus DIY instruksjoner enkelt

Drivhuset selv bygger fordeler

Neste skal du dekke hvert element med drivhusfolie - bruk negler til dette formålet. Dette vil være bakveggen til drivhuset ditt. Nå kuttes tre volumer foil for sideveggene til - de bør være omtrent 570 x 90 cm høy, og strekker seg fra den ene til den andre side av drivhuset. I midten av de to ytre lakene skal du feste den 92,5 cm lange firkantreet, og ved kantene også det 90 cm lange treet med negler. På midtbanen spiker du de tre firkantede blokkene, som er 90 cm lange. Legg filmen langs kanten og slå veden fem ganger i enden, slik at de er helt dekket med folie på enden. Slik at filmen kan være festet til treramme, må du installere på sine kanter i tilgjengelig høyde Ӧsen - 8 Ӧsen er per ark nok. For drivhusets inngangsvegg bør du også kutte folie. På den øvre delen er det festet med negler, og i bunnen - med 4 lugs. Den siste 1 meter lange firkantet tre er også spikret til den nedre enden av Fiolie.

Sett opp drivhuset

Drivhus selvbygget

Drivhus bygger deg selv hvordan har du det?

Drivhuset selv bygger tips og triks

DIY drivhus enkel guide

Drivhus små DIY

Endelig må drivhuset fortsatt settes opp. Sett de fire elementene i bakken på en avstand på 85 cm slik at takfiltet ikke lenger er synlig. Filmbanene er plassert over tre stillas, og festet på taket med negler. Til slutt, i treet, skru skruekrokene på ørens høyde, og heng filen. Din selvbygde drivhus er allerede ferdig!

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

87 + = 90

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map