Hvit tatovering som en ny trend i kroppskunst: fordeler og ulemper

Hvit tatovering som en ny trend i kroppskunst: fordeler og ulemper

For en stund har hvite tatoveringer blitt stadig mer populær og moderne. Men hva er fordeler og ulemper med den nye hvite blekkutviklingen i tatoveringskunst, og er det virkelig verdt å ha en hvit tatovering? Svarene på disse og andre viktige spørsmålene finnes i denne artikkelen! I tillegg tilbyr vi deg flotte designideer der du kan tegne inspirasjon. Nyt å lese!

Hvit tatovering - imponerende designideer

hvit tatovering rose nydelig utseendeBryllupsring tatovering hvithvit blekk tatovering kvinne skulder

Tatovering hvit svelger diskret

Tattoo hvit dukehvit blekk tatovering New York

hvit blekk tattoo kule design ideer

hvit tatoveringspar

Bryllupsring tatovering hvit blekk

1

3d tatovering font uten frykt hvit blekk

Hvite tatoveringer imponerer med deres delikate utseende og er ikke i det hele tatt så iøynefallende som de tradisjonelle tatoveringer med mørk blekk - bare perfekt for folk som for eksempel ikke tør å få en tatovering av faglige grunner. Karakteristisk for de hvite tatoveringer er deres enkelhet, som ser super elegant og sympatisk ut. Disse typer tatoveringer er spesielt egnet for personer med en lettere hudtype, er ofte merkbare bare ved nærmere inspeksjon og er super enkle å skjule med sminke. Hvis du vil få en hvit tatovering, bør du velge et kroppsområde uten fregner, så det ser ikke ut ujevnt. Det er også viktig at det ikke er i nærheten av svarte tatoveringer, slik at den hvite bleken ikke oppløses og absorberer fargede pigmenter.

Bli en hvit blekktatovering - positive og negative sider

hvit tatovering lys UV stråling

Tattoo hvit lyse UV-stråler

3d tatovering skrifttype musikk hvit

hvit blekk tatovering hjerte håndleddet

Tatovering hvite blomster kvinne bryst skulder

hvit tatovering blonder blomster kvinne

3d tatovering skrifttype hvit

3d tatovering font hvitt Adele

Tattoo hvit blonder nydelig utseende

Hvite tatoveringer har mange stjerner som Bar Rafaeli og Cara Delevigne. Den siste hit nylig er tatoveringer med spesiell hvit blekk som lyser i UV-lys. Imidlertid har disse typer tatoveringer også ulemper, og den største kan være at de fades raskt - innen 5 til 6 år. Derfor, hvis du vil beholde tatoveringen lenger, bør den ofte bli malt, noe som egentlig ikke er en billig affære. For å redusere fading, kan du bare velge et kroppspot for tatoveringen som ikke ofte blir utsatt for solen. Interessant er laserfjerning av hvite tatoveringer mye mer komplisert enn med tradisjonelle tatoveringer fordi den hvite blekk reflekterer lyset. Så hvis du ikke liker den nye tatoveringen, venter du bedre til den falmer naturlig for å spare mye penger.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map