Ensimmäinen alokas mestari 24 vuoteen

Uutena olla mestari on harvinaista DTM. Vain nelj√§ kuljettajaa tehty edest√§ Ren–Ļ loput. Katsaus historiaan.

Jopa kokeneet Formula 1 kuljettajat kuten Mika H–īkkinen, Heinz-Harald Frentzen ja Jean Alesi kesti vuosia, kunnes ne kunnolla konkurrenzf–īhig DTM. Alokas viem√§√§n mestaruuden, onnistui vain f—Ćnf kuljettaja Saksan Touring Car Championship. Ren–Ļ Rast on ensimm√§inen 24 vuoteen. Ja ensimm√§inen moderni DTM, jota on jatkettu vuodesta 2000th

Yksi f—Ćnf: Volker Strycek 1984, kun ensimm√§inen DTM mestari historiassa. Koska Saksan Racing Championship hallitsee yh√§ enemm√§n t√∂it√§, jotka kehitt√§v√§t puhdasrotuisten prototyyppi on rakennettu Saksan Production Car Championship uusi formaatti suljettu touring autoja. Suunnitelma ottaa t√§yden 14 merkkej√§, joista osa on useita malleja on mukana, 65 ajurit luovat sijoitustani Punkter–īngen!

audi

Ensimmäinen mestari-alokas modernissa DTM vuodesta 2000

Lyhyesti: mestaruudesta umk–īmpft kovaa heti. Harald Grohs voittaa nelj√§ kilpailua, mutta lopulta vain kolmas yleinen. H√§n f–īhrt 635 CSI samassa 285 hevosvoiman 3,5-litrainen BMW, on Stryek mestari. Edes ajaa kiinni valita olla. F—Ćnf kertaa h√§n on 15 kilpailua palkintopallille, kun kaikki.

Anders Niki Thiim 1986: H√§n tuli, n√§ki ja voitti. Kolme yhdeks√§st√§ kilpailuista ansiokkaasti. Lopulta h√§n istuutuu Rover Vitesse ATN joukkueen kanssa 3,4-litrainen vapaasti hengitt√§v√§ V8 vastaan ‚Äč‚Äčsp–īteren Saksan Formula 1 kuljettaja Volker Weidler kautta.

DTM: Kaikki voittaa auton 1984 tähän päivään

DTM: Rest tekee historiaa - ensimmäinen alokas mestari 24 vuoteenDTM: Rest tekee historiaa - ensimmäinen alokas mestari 24 vuoteenDTM: Rest tekee historiaa - ensimmäinen alokas mestari 24 vuoteen

Eric van de Poele tuli Formula 1, kun hän oli kolme vuotta aiemmin kuin Strycek ilman voittaa mestari 1987th Hän ohjaa 315 hv BMW M3 Zakspeed joukkue, joka on myös aktiivinen tuolloin F1. mutta oli myös vaikuttava Fabien Giroix: hän voittaa kaksi kilpailua, mutta myös näyttää vain kahdesti!

Edessä Snap toistaiseksi viimeinen alokas mestari oli Nicolas Larini vuonna 1993. Hän on Formula 1 testikuljettaja Ferrarilla ja on siinä tämän Alfa Romeo DTM. Moottorit ovat yhä tehokkaampia, Alfa Romeo 155 V6 Ti tekee 1993 jo 420 hv - 150 yli Stryceks BMW kuusi vuotta aiemmin. Larini hallitsi vuosi: Yksitoista voittaa 22 kilpailuja puhuvat puolestaan.

DTM: 20 kuuluisin piirejä

DTM: Rest tekee historiaa - ensimmäinen alokas mestari 24 vuoteenDTM: Rest tekee historiaa - ensimmäinen alokas mestari 24 vuoteenDTM: Rest tekee historiaa - ensimmäinen alokas mestari 24 vuoteen