Top 10 Mikroautot kurissa

Se on vuosikymmeniä aina majoitetaan Auffьhrung Stьck: jossa neljä ihmistä wьrdig matkustaa halvalla, auto minimi. Auto Test pyytää kymmenen myydyin subcompact autojen tarkistaa.

nuorin ei Unterschдtzt! He tekevät opiskelijat mobiili, kuorinta kilometriä Hoitotyön toimittaa pizzat - lyhyesti sanottuna ne ovat aina käytössä, kun se tulee lyhyitä matkoja zurьckzulegen gьnstig. Kaupungissa ne ovat rautaisia ​​ammattilaisia, voidaan zwдngen vuonna Lьcken missä muut kulkevat mьssen, yhteystiedon junassa mihin muut tarvitsevat kolme. Yleensä ne ovat niin terveellisiä, että ne kцnnen luopuminen vapauttaa paitsi toista autoa, mutta myös ensimmäinen auto. Ne eivät kovin kallis - ihanteellinen suljettuina kaikille jotka kцnnen tyytyä auton minimi, koska on olemassa muita asioita elämässä.

Artikkelin Auto Test

Suljettu valmistaja, se on taidetta suunnitella sellainen auto. Marginaalit ovat pieniä, hinta on alhainen ja yleensä suppeasti laskettu neljä numeroa. Koska kehitys ja tehdas ovat kalliita ja näistä kustannuksista rumpu katkovat vain vähäisessä MaЯe koska groЯ on auton useimmat valmistajat kuuluvat tähän segmenttiin yhteistyöhön. Renault ja Smart, Fiat ja Ford sekä trio Citroлn, Peugeot, Toyota kehittää ja valmistaa kukin erikseen yhdessä. Ja VW-konsernin tuo New Small Family kuten Seat Mii, Skoda Citigo ja VW kansaa. Ei ole puutetta monimuotoisuuden huolimatta monista yhteistyötä. On kolme ja ovat Fьnftьrer, bensiinin ja dieselin, maakaasu ja Flьssiggas, kolmen ja neljän sylinterin turboihin ja tutit.Lue myös: Suosituin pieni auto kurissa

Kuten vanha Smart voi tilata vain avoauto ja ED, keskitymme täällä uuden. Forfour rullattu yhdessä Renault Twingo Sloveniassa Novo Mesto nauhalta on wдhrend fortwo edelleen tuottaa Hambach. Olemme pyytäneet Forfour vertailun - koska se paremmin tässä nelipaikkainen ympäristö sopii fortwo kuin kaksipaikkainen.

Galleriassa, näytämme joka mallintaa Moi jokainen kymmenen myydyin kompakti auto, joka soittaa ja Stдrken Schwдchen ja antaa konkreettisia suosituksia ostaa.

Mikro-: Top 10 check

Mikro-: Ostajan opas - Top 10 Mikroautot kurissaMikro-: Ostajan opas - Top 10 Mikroautot kurissaMikro-: Ostajan opas - Top 10 Mikroautot kurissa