SQ5 med ekstra Diesel Power

Rækken af ​​S modeller hos Audi wдchst: den nye SQ5 TDI plus gør 340 hestekræfter - 27 flere end den tidligere Pferdestдrken diesel topmodel.

Audi SQ5 nået en ny fase af udviklingen. I oktober Ingolstдdter prдsentieren den SQ5 TDI plus, som dermed bliver den stдrksten diesel i Q5. Udstyret med en twin-turbo V6 TDI plus overhalet af et indsprøjtningstryk steget 340 hk fra sine tre liter slagvolumen - det er 27 mere end i SQ5 diesel-versionen.Ьberblick: Nyheder og test for Audi Q5

Audi SQ5 TDI

SerienmдЯig er pakken med sort glдnzen dekorative elementer på bagsiden.

I stedet for 650 Newtonmeter af SQ5 TDI i plus-Ausfьhrung har 700 Nm drejningsmoment nu accelererer i 5,1 sekunder fra 0 til 100 km / t. Maksimal hastighed er tempo 250. Quattro permanent fire bringer kraft til StraЯe, første gang en sport forskellen ьbernimmt magtfordelingen kører til bagakslen. 21 inches groЯe, sort Fьnfspeichen-Alurдder er topmodellen serien. Glossy elementer i sort og læder elementer i interiøret er også nye. Lukket for 12.000 euro ekstra Audi schnьrt et begrænset oplag på 100 eksemplarer særlig pakke SQ5 TDI plus: Den "Valg Arablau" er holdt i en blå Individuel maling, inde føreren sidder på sportssæder i Nappa, arablaue Kontrastnдhte dekorere hele interiøret. Prisen lukket for topmodellen er 67,700 euro.

SQ5 med ekstra Diesel Power

2012 Audi havde bragt SQ5 TDI i den version på markedet.

2012 Audi havde indført den tidligere topmodel i serien. Den SQ5 var første Audi S-model med en dieselmotor under kølerhjelmen. Det er en 313-hk V6 med tre liter slagvolumen og twin turboladere. Det samlede lдsst stramme 650 Nm på alle fire Rдder foregår, og accelererer SQ5 i 5,1 sekunder fra nul til 100, med 250 punkter er reguleret. Det forskydes omkring en otte-trins automatgear. Den kombinerede brændstofforbrug er Audis 7,2-liters diesel. Tak sportsundervogn kroppen af ​​SQ5 med 30 millimeter dybe. SerienmдЯig 20-Zцller med 255mm dæk, monteret på forespørgsel Audi endda 21 inches groЯe Alus. Auffдllig er også udstødningssystemet med fire forkromede udstødningsrør. Ellers hдlt diesel sport snarere gå tilbage visuelt, bortset fra et par diskrete sport detaljer som AuЯenspiegel i alu-look og en tagspoiler. den SQ5 i krystal-effekt farver Estoril Blå eller Panther Black er malet. Indvendigt er der Alcantara sport sæder, instrumenter i S line stil og indlæg i gebьrstetem aluminium, kulstof, pianolak eller i aluminium-træ kombination "Beaufort" (Ekstra gebyr).