Eldorado for Carrera-fans

I Nьrnberg et særligt tema park tiltrækker slot bil fans: I centrum af Carrera World er en seks-sporet, 70-meter lang racerbane lukket for små racer!

Eldorado Carrera fans

Du kender ikke Kaptajn Carrera? Efter at have besøgt Carrera verden allerede.

En Carrera styr på superlativer tiltrækker Nдhe af Nьrnberg slot bil fans fra hele verden. Den grцЯte tiltrækning af nye Carrera World of Oberasbach er en seks-sporet 70 meter lange Monster racerbane, hvor et halvt dusin bilmodeller i MaЯstab kцnnen levere 01:24 vilde løb. På omkring 2.000 kvadrat slot bil entusiaster vil finde seks af droner summede GroЯrennbahnen som løb racerbiler med op til 25 km / t gennem stejle sving og loops. For at indstille fløjet ud af banebiler tilbage på Bahbn, piler en mehrkцpfiges hold stдndig rundt med gribearme, som forhandlere i et kasino. Blikfang i foyeren: skiftende racerbiler, for Erцffnung er en Porsche 906 af de 60-år heraf, på lån fra en velhavende solfanger - ikke en model, Porsche er reel. Lukket for polterabend, er der to barer og en lounge.

Vielfдltige digital teknologi

Carrera World: Åbning

Når Erцffnung erzдhlt racing legenden Hans-Joachim Stuck, han har også et tog hjem.

I løbet af de årtier, er Carrera bane muteret til et fint detaljerede voksen legetøj. Kompleks det er blevet: flere køretøjer på en sti Ьberholspuren, Pit, autonome kørsel Ghost Biler, tempo bil, kørsel med begrænset brændstofforsyning - den digitale teknologi gør det mцglich. Udviklerne selv arbejder på en simulering beskidte skiver på en tablet skærm. Hvis det er relevant, da Krцnung slot bilteknologi serie "Digital 124" sætter en infrarød sensor til justering af vognbaneskift kursus i bilerne drives af trådløs indstillingsknap.

Kдfer og Porsche Lego

Nьrnberg: Erцffnung Carrera World - Eldorado lukket for Carrera-fansNьrnberg: Erцffnung Carrera World - Eldorado lukket for Carrera-fansNьrnberg: Erцffnung Carrera World - Eldorado lukket for Carrera-fansLegetøj Nyheder: Toy Fair 2016 Nьrnberg

købe fans foretrukne modeller tre gange

Carrera World: Åbning

Denne Porsche 906 Carrera, bilen par excellence, er udlånt i et stykke tid i foyeren.

En starter sat i en klassisk MaЯstab 01:32 vil koste omkring 250 euro, en bil omkring 70 euro, en individuel ekspansion kræver hurtige fire-tal beløb. Køb Voksne fans deres favorit biler tre gange: en for kørsel, man lukket for udstillingsvindue, en for reservedele - godt lukkede for producenten hдlt mere end 90 procent markedsandel i Tyskland.

Møde lukket for topkørere

Eldorado Carrera fans

Classic Carrera modeller i glas tilfælde minder om barndom dage.

I Nьrnberg det skaber de to-tiden tyske mester og slot racing verdensmester i 2012, Manuel Radlinger (27) for at fokusere på trods høj musik og track kommentator. "Jeg rennsportverrьckt har DTM gjort imod mig"Siger studerende fra RoЯbach / amt Fьrth informeret om fascinationen af ​​hans hobbyer. "Den Дsthetik spiller en rolle - Carrera modeller er gjort rigtigt schцn. Og jeg kan genopleve kapløbet realistiske her."

Erцffnung Carrera World i Nьrnberg

Nьrnberg: Erцffnung Carrera World - Eldorado lukket for Carrera-fansNьrnberg: Erцffnung Carrera World - Eldorado lukket for Carrera-fansNьrnberg: Erцffnung Carrera World - Eldorado lukket for Carrera-fans

infoCarrera World, Øvre Asbacher Strasse 20, 90522 Asbach (5 km vest for Nьrnberg) geцffnet tir-fre 14-20 pm, lør 10-22, søn 10 til 18 pm, billetter fra 8 euro i børnenes område; 20 minutter for en af ​​groЯen spor koste 10 euro, er der forskellige gruppe billetter. Mere information: www.carrera-world.de