Mini praznuje zgodovino dirke

Mini praznuje na IAA 50. Jubilдum svojo prvo zmago v Monte Carlu. In s študijo. Mini John Cooper Works GP Koncept je povsem odrezani na dirke.

Mini prдsentiert na IAA 2017 (14. september do 24), John Cooper Works GP partner. Študija radikalno športen potekala letos spomin na prvo zmago Mini Cooper na reliju Monte Carlo, je jдhrt za 50. čas. Avto knьpft omejenega posebna izdaja John Cooper Works GP 2012 in Mini Cooper S John Cooper Works GP komplet od leta 2006.

Mini praznuje zgodovino dirke

Rьckleuchten ponosno nosijo Union Jack.

Kot pri vseh modelih Cooper-dvojni izpuh je na sredini in tako kot pri Mini Electric študij oblikovanja razsvetljave za Rьckleuchten predstavlja britansko zastavo. Tudi streha spojler fдllt takoj razvidno. AuЯerdem verfьgt vozila obveščen o Ьberrollbьgel aluminija in presenetljivo Lufteinlдsse na sprednji strani. Proga je veliko širši in Radhдuser izdal, da bi naredili prostor zaprt za Rдder z 19 palčna Platišča groЯen. Nad Radhдuser monstrцse pregrade so nameščeni. Številka 59 na robu spominja leta original Minis (1959).Z uporabo lahkih materialov, kot so ogljikova vlakna, lahko teža biti zelo nizka. AuЯenlack se spreminja v odvisnosti od svetlobe med sive in črne. Nekateri deli telesa so gehьllt kot kontrast temno rdeče. Za vožnjo mini še vedno ne daje informacij.

Purist notranjost z deli iz 3D tiskalnika

Mini praznuje zgodovino dirke

Kokpit je špartanski kot v dirkalniku.

Kokpit GP koncepta Cooper Works je dosledno prilagojena dirke. AuЯer v Ьberrollbьgel je opremljen z dvema vedro sedežev, skupaj z Fьnf-točkovnimi pasovi. Za sedežne blazine in Kopfstьtzen študije so pokrita z usnjem. Črno-weiЯen Sitzflдchen vrsti so bile narejene iz tekstilnih vlaken v 3D tiskalniku. Nekatere sestavine v Tьren in na armaturni plošči so bili izdelani s pomočjo 3D tiskanja. Cooper je vklopljen Works GP koncept obveščeni o vesla na volanu. Najpomembnejši podatki so prikazani na voznika na digitalni armaturni plošči in dodatno, da se na zaslonu glavo navzgor. Nastavljive funkcije vozila so določene na osrednji instrument s sledilno ploščico. Gumb za izklop v sili dopolnjuje opremo dirke.