Opel foretager efter Mokka

Omkring et år efter Einfьhrung Opel Mokka nu den 140-hk turbo benzinmotor leveres med forhjulstræk. AUTO BILD er allerede drevet ham.

Efter informeret omkring et år Opel kommer med måske den vigtigste drev variant af mokka på markedet: den 1,4-liters turbo benzinmotor med forhjulstræk og seks-trins manuel gearkasse. Denne kombination har potentiale, sælger Mokka at bringe en anden høj hæl. Efter alt, har Opel solgt 2013 i Tyskland næsten 20.000 enheder af de kompakte SUV'er. Motoren er den samme som i den firehjulede-benzin med 140 hk og 200 Nm drejningsmoment. Og bringer mokka også godt på tæerne. Men fьhlt forakslen regn hurtigt nemt. På trods af den tykke størrelse 215 dæk på 18-tommer hjul, der glider Rдder i bytrafik tider ьberraschend informeret om den våde asfalt. På Ьberlandfahrten og på motorvejen, fьhlt den Mokka væsentligt bedre. Den Gдnge seks-trins gearkasse følge godt matchede, kun forskellen mellem fьnften og sjette baggy overgang er næsten umærkelig. Siden fьnfte hдtte kцnnen blive ьbersetzt noget mere kraftfuld.

Alt om Opel Mokka

Opel Mokka 1.4 Turbo med forhjulstræk: Kørsel rapport - Opel foretager efter MokkaOpel Mokka 1.4 Turbo med forhjulstræk: Kørsel rapport - Opel foretager efter MokkaOpel Mokka 1.4 Turbo med forhjulstræk: Kørsel rapport - Opel foretager efter MokkaNår der skiftes fra det andet gear for at fдllt at skifte rejse er usædvanlig lang i midten vognbane, ligesom hvis du ønsker at slukke for sjette ned. Selv ved høje hastigheder er det stadig ikke alt for højt i denne Mokka for at tale. Det 1,7-liters CDTI med 130 hk rumbles højere og mere ubehagelig, og lukket for 1450 euro ekstra. Den mokka med 1,4 Turbo og forhjulstræk vil koste mindst 22,325 euro. Den er tilgængelig unverstдndlicherweise indtil den anden udstyr linje "Edition", Fra 24.185 Euro er i Mokka den samme motor i forbindelse med firehjulstræk og seks-trins gearkasse - den fдhrt adræt og er bedre på StraЯe. Men denne komfort kunden betaler to gange: med 1.860 euro ekstra og noget hцherem forbrug.

Fahrbericht Opel Mokka 1.4 Turbo AWD

Opel Mokka 1.4 Turbo med forhjulstræk: Kørsel rapport - Opel foretager efter MokkaOpel Mokka 1.4 Turbo med forhjulstræk: Kørsel rapport - Opel foretager efter MokkaOpel Mokka 1.4 Turbo med forhjulstræk: Kørsel rapport - Opel foretager efter Mokka